evropski parlament Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

sumi stanovanje xx Necenzurirano

Omejitev AirBnB brez stanovanjske politike je le ...

zoran jankovic PL Reporter.si

Omrežje velike mestne družine: To so pripadniki ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

Ana Bucik, Kris Jogan Njena.si

Sanjska poroka slovenske alpske smučarke

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

nu
nu
0 11.08.2016 16:55:14

Stefanović se je moral opravičiti Mourinhu

Reuters
Pred dnevi je predsednik Spinsa in član upravnega odbora FIFPro Dejan Stefanović kritiziral trenerja Manchester Uniteda.

Razlog je bil poteza Mourinha, da Bastiana Sshweinsteigerja postavi na stranski tir in tako zdaj trenira z rezervno ekipo. "Če bi se to zgodilo v Sloveniji, bi Joseja Mourinha prijavili in zanj zahtevali najvišjo kazen, ker postavlja slab zgled. Očitno je, da to počne, da bi Bastianu vzel pogum. Na žalost veliko navijačev to sprejema," je takrat za BBC dejal Stefanović in Schweinsteigerju svetoval, naj se obrne na sodišče ter zahteva kazen za Mourinha. "Sam bi šel na sodišče, kazen je jasna. V primeru ustrahovanja je to največ tri leta zaporne kazni."

Predsednik združenja trenerjev angleške lige Richard Bevan, ki je Stefanovićeve komentarje označil za povsem neprimerne, je zdaj za BBC povedal, da se je Stefanović Mourinhu opravičil za izjave. Kot je povedal, je Stefanović dejal, da je govoril v osebnem imenu in da so bile njegove izjave narobe razumljene, BBC pa je zapisal, da sta generalni sekretar FIFPro-ja Theo van Seggelen ter izvršni direktor združenja profesionalnih nogometašev Gordon Taylor gotovo pritiskala na Stefanovića, da se opraviči.

Značke: mourinho, stefanović

Članki iz rubrike