sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

Goran Dragić 23 mm Ekipa24.si

Kakšna izpoved! Goran Dragić razkril, zakaj je ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

matej mohoric 24 mm Ekipa24.si

Matej Mohorič o nedolžni ureznini, ki mu je niso...

nu
nu
0 16.08.2016 19:11:30

Bo Barcelona presenetila z izborom napadalca?

Reuters
Barcelonin napadalni trojec Lionel Messi-Luis Suarez-Neymar je seveda nedotakljiv, toda v klubu še vedno iščejo napadalca, ki bi vskočil v primeru, da se kateri od svete trojice poškoduje.

Po poročanju otoških medijev so se Katalonci ogreli za napadalca iz premierligaškega kluba, ki naj bi ga zelo podrobno spremljali. Gre za člana West Bromwich Albiona, ki je v prvem prvenstvenem krogu vknjižil zmago na gostovanju. Boljši je bil od Crystal Palacea, edini zadetek na tekmi pa je v 74. minuti prispeval Salomon Rondon.

In prav 26-letni Venezuelec naj bi se znašel visoko na seznamu Barceloninih želja, na katerem naj bi bilo šest imen. Rondon je v West Bromwich Albion prišel pred začetkom prejšnje sezone. Pred tem je tri leta igral v Rusiji, najprej v Rubinu iz Kazana, nato še eno leto v Zenitu iz Sankt Peterburga. Angleži so slednjemu zanj odšteli 17 milijonov evrov, vložen denar pa jim je povrnil z devetimi prvenstvenimi goli, ki jih je v zadnji sezoni zabil na 34 premierligaških tekmah (ob tem je imel še tri asistence).



Ima pa Rondon tudi kar nekaj izkušenj z igranjem na Iberskem polotoku, Španija je bila namreč njegova prva izkušnja z evropskim nogometom. Med letoma 2008 in 2010 je nosil dres Las Palmasa, nato pa dve leti še dres Malage.

Na seznamu naj bi bili med drugim tudi Ayoze Perez (Newcastle), Luciano Vietto (Atletico Madrid) in Carlos Bacca (Milan).

Članki iz rubrike