Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 29.08.2016 16:51:44

Srbski vratar z večkratnim zlomom ličnice (foto)

Vratar Novega Pazarja Mladen Živković se je težje poškodoval na srečanju srbske lige proti Crveni zvezdi.

Zgodilo se je ob posredovanju v dvoboju s Predragom Sikimićem, ki je vratarja pri tem z nogo brcnil v obraz. V prvem trenutku še niti ni kazalo na kaj hujšega, toda hitro je bilo jasno, da je stvar bolj resna in Živkovića so najprej prepeljali v bolnišnico v Novem Pazarju, od tam pa kmalu zatem v Beograd.

"Živković ima večkratni zlom ličnice, zlomljen ima tudi nos. Najprej smo sumili tudi na frakturo lobanje, toda k sreči je slikanje pokazalo, da temu ni tako. Vseeno so poškodbe resne in zato je moral biti premeščen v Beograd," je povedal klubski fizioterapevt.

Sikimić, ki je bil zaradi prekrška izključen, se v Beograd ni vrnil z ekipo Crvene zvezde, ampak je ostal v Novem Pazarju in bil ves čas v bolnišnici ter čakal, da se opraviči nesrečniku, s katerim sta bila pred nekaj leti tudi soigralca v Smederevu.

sikimic
crvena zvezda

"Danes imam rojstni dan in imam samo eno željo, da spet čimprej stoji med vratnicama. Zelo mi je žal. Verjemi, da ni bilo nikakršne namere. Oprosti mi," je dejal Sikimić Živkoviću. Slednji je sprejel opravičilo: "Nihče ni vesel zaradi tega, kar se je zgodilo, toda to se dogaja. Ne zamerim Predragu, upam, da ga ne bodo prehudo kaznovali."

Članki iz rubrike