franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
0 30.08.2016 13:54:12

Pescara do prve letošnje zmage, a ne na igrišču

Nogometaši Pescare so v elitnem italijanskem prvenstvu serii A prišli do prve zmage. Novinec v prvoligaški druščini pa ni zmagal na igrišču. Zmago in tri točke so Pescari dodelili za zeleno mizo, potem ko je moštvu iz Modene Sassuolo igralo z neregistriranim igralcem.

Nogometaši Pescare, ki so se v elitni razred italijanskega nogometa vrnili po treh sezonah in dodatnih kvalifikacijah, so na račun napake nasprotnikov prišli do premierne zmage v tej sezoni in treh točk.

Vodstvo lige ni pomišljalo ter je izdalo pričakovano sodbo. Izid nedeljske tekme, ki jo je z 2:1 dobil Sassuolo, so naknadno razveljavili ter moštvu iz Modene odvzeli tri točke. Zmago so s 3:0 pripisali Pescari.



Ekipa Sassuola je na igrišče poslala tudi vezista Antonina Raguso, ki še ni uradno registriran ter s tem nima dovoljenja za igranje. Raguso so na igrišče poslali v 65. minuti tekme, čeprav za to ni bilo pogojev.

Pescara se je z zgodnjim božičnim darilom zavihtela na peto mesto prvenstvene lestvice, ima štiri točke, dve manj od vodilne trojke, Sassuolo pa se je moral posloviti od drugega mesta, ki ga je delil z branilcem naslova Juventusom in Sampdorio, ter je s tremi točkami na 13. mestu.

Značke: pescara, serie-a

Članki iz rubrike