sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

nkbm_bobo Reporter.si

Poraz NKBM: z diletantsko tožbo hotela ...

aretacija Ekipa24.si

Vklenjen v lisice! Policija po prometni nesreči ...

poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Sta Olga in Bogdan res še vedno par?

tacen kajak Ekipa24.si

Sava zalila del tribun v Tacnu! Močno deževje ni...

nu
nu
0 23.09.2016 11:47:03

PSG trgal milijone od zadnje Zlatanove plače zaradi ... 4 leta starega dolga!?

Zlatan Ibrahimović
arhiv
Med največjimi lahko pride tudi do takega zapleta. Sloviti napadalec se je začudil, ko ni dobil celotne zadnje pariške plače, a zdi se, da ima prav njegov nekdanji delodajalec.

Eden najslavnejših nogometašev našega časa Zlatan Ibrahimović je ravno v teh dneh dobil izplačilo svoje zadnje plače, ki jo je zaslužil pri PSG-ju, gre pa za 30 odstotkov (približno 4 milijone evrov) nižji znesek, kot je bil predviden po pogodbi in kot ga je Šved bosanskih korenin pričakoval. Seveda je ob tem dvignil nos, a dobil zelo hladno pojasnilo. 

Kot piše vedno odlično obveščeni L'Equipe, se je poleti leta 2012 mudilo okrog Zlatanovega prestopa iz Milana v PSG, zato so Parižani na hitro poravnali tudi tiste davčne obveznosti, ki bi jih moral Ibrahimović. Dogovor se je glasil, da bo Šved denar vrnil pozneje, toda ... takoj je, uganili ste.

Zlatan je na milijonski dolg bodisi pozabil bodisi "pozabil" in morda ga pri PSG-ju nikoli ne bi spomnili, če bi v Parizu podpisal novo pogodbo in tam še naprej igral. Ker je odšel v Manchester United, pa so bili vsaj malce užaljeni in so si poravnavo dolga lepo vzeli sami. Ne ravno elegantno, vsekakor pa zgovorno.   

Članki iz rubrike