zdravnik Svet24.si

V Sloveniji kronično primanjkuje družinskih ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

sumi stanovanje xx Necenzurirano

Omejitev AirBnB brez stanovanjske politike je le ...

janez-janša-sds-nov-konferenca Reporter.si

Janšev strel v koleno? Zaradi SLS lahko ostane ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

gv
gv
0 25.09.2016 12:07:26

Zidane pojasnil, zakaj je menjal Ronalda, oglasila se je tudi Portugalčeva mama

Trener Reala Zinedine Zidane je pojasnil svojo odličitev, zakaj je v 72. minuti z igrišča poslal prvega zvezdnika Cristiana Ronalda, po remiju pa se je oglasila tudi Portugalčeva mama.

Prvi zvezdnik Reala Cristiano Ronaldo je brez dvoma najpomembnejši člen ekipe, zaradi česar je menjava v 72. minuti tekme proti Las Palmasu dvignila ogromno prahu. Z vprašanjem, zakaj ga je zamenjal, se je seveda soočil tudi trener Reala Zinedine Zidane, ki je pojasnil: "V torek imamo tekmo (v ligi prvakov proti Borussii iz Dortmunda) in se mi je zdel pravi trenutek, da mu namenim počitek. Ronaldo si želi igrati vedno in povsod, ampak jaz moram razmišljati tudi o mojih igralcih. Moral sem ga spočiti," je dejal Zidane in nadaljeval: "Ekipi je očitno pošla koncentracija, čeprav smo imeli tekmo pod kontrolo. Ni mi bilo všeč, da smo prejeli dva zadetka, zdaj popuščanja ni več."

Trinajst minut po odhodu Ronalda z zelenice je Real prejel izenačujoč zadetek za 2:2. To je bila že druga zaporedna tekma v španskem prvenstvu, na kateri je Real remiziral, po koncu obračuna v Las Palmasu pa se je prek družabnega omrežja oglasila tudi Portugalčeva mama, ki je objavila zgornjo fotografijo in sinu poslala sporočilo podpore. "Nikoli ne skloni glave," je zapisala Dolores Aveiro.

Članki iz rubrike