gensko spremenejena semena, NGT, gnojenje, škropljenje, kmetijstvo Svet24.si

Multinacionalke meljejo vrtičkarje in domača ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 30.09.2016 10:03:57

Razprodaja! Ekspresen odhod angleškega selektorja pustil za seboj veeelik kup majic

Reuters
Ko se zgodi nekaj takega, kot se je v angleški reprezentanci, se včasih pojavijo težave, na katere ne pomislimo. So pa izjemno zanimive in zabavne.

Saj veste, The Daily Telegraph je v ponedeljek pozno zvečer udaril z izsledki svoje raziskave in dokazi, naslednji dan zvečer pa je bil Sam Allardyce že bivši selektor Anglije. In to po zgolj 67 dneh, s čimer se je vpisal v zgodovino in s čimer je seveda povsem nepripravljene ujel tudi organizatorje bližajoče se tekme z Malto.

Ta bi bila Allardycova prva na kultnem Wembleyju, potem ko je Anglijo vodil le na gostovanju na Slovaškem ob začetku kvalifikacij v naši skupini. Ob tej priložnosti pa so pripravili marsikaj, izdelali in natisnili so tudi že kar 5000 priložnostnih majic, ki so jih nameravali prodajati navijačem.

Gre za majice vrhunskega proizvajalca športne opreme, ki simpatično obeležujejo domači debi novega selektorja in ki seveda zdaj ne bodo šle v prodajo. S tem pa si je zveza naredila dodatno škodo, kajti ostali so ji veliki kupi blaga, za katere ne bo mogoče iztržiti niti funta. Za nameček pa jih bo treba nekam umakniti.

Govori se o tem, da bi napis nekako prekrili, a to bi pomenilo dodaten strošek. Morda bodo kar take razdelili revnim, ker pa bi celo to lahko bilo neprijetno, bodo najbrž končale kje v Afriki. No, ali pa v Aziji, kamor je Allardyce prodajal svoje usluge, ko so ga ujeli s prsti v marmeladi.     

Značke: allardyce, majice

Članki iz rubrike