Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

plimovanje, piran, obala, morje, poplava-2023 Svet24.si

V Sloveniji je povprečen občan zadolžen za 629 ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

ronaldo 11 Ekipa24.si

Avtor selfija v velikih težavah: zaradi vdora na ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

gv
gv
0 30.09.2016 15:20:48

Kaj takšnega bi lahko pričakovali le od Balotellija: Raiola razkril, zakaj je blestel proti Marseillu

Agent Maria Balotellija je razkril zanimivo zgodbo, ki je povezana z dobrimi predstavami v francoskem prvenstvu.

Poredni deček italijanskega (in evropskega) nogometa Mario Balotelli je bil v preteklosti povezan že z neštetimi škandali. Stolpce različnih medijev je polnil z ognjemetom, ki ga je prižgal kar v kopalnici svojega doma, pa tudi z nenavadnim nakupom, ko se je domov vrnil s trampolinom in dvema vespama, mama ga je pa poslala v trgovino zgolj po likalnik.

Takšnih in podobnih zgodb je še malo morje, v njegovi družbi očitno ni nikoli dolgčas, kar pa je še enkrat več potrdil tudi njegov Agent Mino Raiola. Ta je v povezavi z Balotellijem povedal nadvse zanimivo zgodbo.



"Mario je malce nor, ampak mu za vse oprostim ker je dober človek. Enkrat me je vprašal, če mu posodim svojega Bentleyja. Odvrnil sem mu, da naj proti Marseillu doseže dva zadetka, nato se bova pa pogovarjala. Toda na to sem čisto pozabil, kasneje pa me kliče žena, da ima na telefonu Maria. Ko ga je prevezala, sem zaslišal le: 'Mino, ključe!'. Vprašal sem ga, kakšne ključe, on pa mi je zabrusil, da od Bentleyja, saj je zabil dva gola. Seveda sem mu jih dal," je o zanimivi zgodbi spregovoril sloviti nogometni agent, toda zgodba je seveda imela še nadaljevanje. "Odpeljal se je v enega od lokalov v bližini pristanišča, pri vzvratni vožnji pa je zadel ob drog. Poklical me je in s svojim globokim glasom odvrnil, da mu je zelo žal ... Odpustil sem mu. Nanj pa že ne morem biti jezen."

Verjetno se še spomnite, da je bila tekma med Nico in Marseillom njegova prva v francoskem prvenstvu, v dvoboju dveh gorečih tekmecev pa je bil Balotelli z dvema zadetkoma najboljši igralec tekme, na kateri je Nica slavila s 3:2.

Značke: balotelli, nice, marseille

Članki iz rubrike