zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

roglic Ekipa24.si

Zdaj je znano, kje bo Primož Roglič koval formo ...

jure-podjavoršek, mojster, delovna-akcija, otroci, družina Njena.si

Mojster Jure o vzgoji otrok: V življenju se bodo ...

sveca Ekipa24.si

Groza! Tragična nesreča mladega Slovenca! Komaj ...

nu
nu
0 26.10.2016 09:03:26

Na klopi milanskega velikana strokovnjak slovenskih korenin?

Profimedia
Pri Interju bi lahko že v kratkem prišlo do spremembe na trenerski klopi.

Po treh zaporednih porazih v serie A, v kateri je brez zmage že štiri kroge, se bo Inter danes poskušal vrniti nazaj na zmagovito pot. Tekma s Torinom bo ključnega pomena za trenerja milanskega velikana Franka de Boerja, če Nizozemec ne bo zmagal, bo skoraj zagotovo moral pospraviti kovčke.

Če se bodo nerazzurri vnovič odločili za menjavo na klopi, bo zanimivo videti, kdo bo novi trener. Takšnih, ki bi prevzeli Inter, je ogromno, očitno pa je eden od kandidatov tudi – Slovenec! No, v bistvu strokovnjak slovenskih korenin. Edy Reja je brez dlake na jeziku priznal, da ne bi imel nič proti, če bi se preselil na San Siro, kar bi bila kakopak krona njegove že tako ali tako sila uspešne trenerske kariere.

"Vem, da se moje ime omenja tako v krogih Interja kot tudi v klubu. Očitno moji rezultati iz preteklosti niso ostali neopaženi, hkrati tudi dejstvo, da imam izkušnje s tem, kako sredi sezone prevzeti klub. Toda hkrati moram poudariti, da nisem prejel nobene uradne ponudbe s strani milanskega kluba. Bi pa še dodal, da sem pripravljen prevzeti klub, kakršen je Inter," se je Milančanom ponudil 71-letnik iz Ločnika pri Gorici. Reja je sicer nazadnje vodil Atalanto, med drugim je v preteklosti sedel tudi na klopeh Lazia, Napolija, Bologne, Cagliarija, splitskega Hajduka

edy reja
Profimedia

Značke: edy-reja, inter

Članki iz rubrike