kitara Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

gv
gv
0 26.10.2016 13:05:35

Oglasil se je navijač, ki je v nogometaše Barcelone vrgel plastenko

vszi
Tekma, ki je bila konec preteklega tedna na sporedu v Valencii, še danes dviguje prah.

Pripetljaj v zaključku obračuna med Valencio in Barcelono na stadionu Mestalla še danes dviguje prah. Nogometaši Barcelone so po zaslugi uspešno izvedene enajstmetrovke Lionela Messija prišli do zmage s 3:2 in jo proslavili ob robu igrišča. V tistem pa je v skupino nogometašev Barcelone priletela plastenka z vodo.


Najhuje jo je skupil Neymar, ki je padel po tleh, v dneh po tekmi pa je bilo vse bolj jasno, da je mejo prestopil tudi Brazilec, ki je izzival navijače domače ekipe. Zdaj se je prek španskega radia javil tudi glavni akter, in sicer tisti navijač, ki je vrgel zloglasno plastenko.

"Jaz sem tisti navijač, ki je vrgel plastenko v nogometaše Barcelone. V trenutku, ko je plastenka zapustila mojo roko, sem spoznal, kako veliko napako sem naredil. Zelo mi je žal za to, to ni dejanje, ki bi bilo podobno meni, niti ne izjemnim navijačem Valencie," je uvodoma zapisal neznani navijač in nadaljeval: "Ko je bila dosojena enajstmetrovka, sem bil zelo razočaran. Ko je Messi zadel, se je postavil pred severno tribuno in začel proslavljati. Videl sem tudi, kako se je približal Neymar in začel žaliti in provocirati navijače Valencie, ki so svojo ekipo spodbujali vse do zadnjega sodniškega žvižga. Takrat sem pri nogah zagledal plastenko, jo prijel in zalučal proti nogometašem. Vode praktično ni bilo v njej, kljub temu pa je bilo dovolj, da sem z njo zadel kar pet igralcev. Upam, da mi bo Barcelona odpustila, kot tudi ekipa mojega otroštva, ki jo bom podpiral do konca svojega življenja."

Članki iz rubrike