kitara Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 27.10.2016 19:07:19

Ibra se je prijel za mednožje. Presenečeni? (video)

Profimedia
Švedski nogometni zvezdnik Zlatan Ibrahimović je dobro krenil v sezono, potem pa zastal. V dresu Manchester Uniteda v tem mesecu ni dosegel niti enega zadetka.

Kriza v njegovi igri se očitno odraža tudi drugje, pritisk mu je očitno prišel do živega. Navsezadnje mu ne prizanašajo ne navijači ne novinarji na Otoku, zato ne čudijo tanki živci, ki ga lahko hitro izdajo. Tako je bilo tudi na tekmi ligaškega pokala z mestnim tekmecem Manchestrom Cityjem, ko mu je sodnik Mike Dean pokazal rumeni karton, Ibra pa se je odzval v svojem slogu - prijel se je za mednožje in sodniku zabrusil nekaj sočnega. Zgodilo se je v 90. minuti tekme, ki so jo rdeči vragi sicer dobili z 1:0.

Prostaška poteza Ibrahimovića seveda ni ostala neopažena, na družabnem omrežju so komentarji usmerjeni izrazito proti njemu. Za nameček ga je kritiziral tudi nekdanji nogometaš, danes pa znani komentator na televiziji Sky sports Jamie Carragher: "Njegov prvi polčas je bil verjetno njegova najslabša predstava v karieri. Skupaj s Paulom Pogbajem enostavno morata ponuditi več."

Članki iz rubrike