oranžno opozorilo Svet24.si

Arso oranžen alarm prižgal tudi za severovzhod, ...

kača-na-policijski-postaji Svet24.si

Kača s policijske postaje Koper

1706792389-b60k4933-1706792354008 Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra ...

erika znidarsic sr Reporter.si

Erika Žnidaršič izgubila živce: kako je ...

Komplet za trening Ekipa24.si

Šik po francosko s slovensko noto

Afera ogroža von der Leyenovo politično prihodnost, saj poteka v obdobju pred evropskimi volitvami, Odkrito.si

Ursula von der Leyen in primer Pfizergate

doncic Ekipa24.si

Ste videli to? Navijači Oklahome z majicami z ...

muk
muk
0 03.11.2016 17:20:17

Misterij razkrit: Virtuoza Barcelone razjezil nekdanji član Barcelone

Reuters
»Kaj pa čakaš, kaj gledaš?! Pojdi in se preobleči, ti rit.« V originalu, se pravi v španščini, vse skupaj zveni še precej bolj sočno, a najbrž tudi tako dobite neko okvirno sliko.

Besede, ki so bile bojda izrečene v zakulisju dvoboja med Manchester Cityjem in Barcelono, neposredno po koncu tekme in tik pred vstopom v tunel štadiona Etihad. Izrekel jih je Bask Mikel Arteta, nekdanji vezist Arsenala in Evertona, ki je danes eden izmed pomočnikov Pepa Guardiole pri Manchester Cityju, namenjene pa so bile seveda Barceloninemu virtuozu Leo Messiju.

Slednjemu, ki je seveda težko pogoltnil že tisto bolečo zaušnico nekaj minut pred tem na zelenici, je zavrela kri, ponos je bil ranjen in v tunelu je prišlo do povišanih tonov. Besedna vojna se je nadaljevala. »Idiot, pridi sem, kam zdaj bežiš, kaj se skrivaš!« je bojda vrelo iz Argentinca, a to je bilo tudi bolj ali manj vse. Veliko hrupa za prazen nič bi lahko zapisali, če to morda res ni bil Tunnel of Love, tunel ljubezni, kot prepevajo Dire Straitsi, pa so se strasti vseeno kaj hitro pomirile.

Kar je morda pri vsej stvari še najbolj interesantno, Bask Arteta je pripravništvo opravljal prav pri Barceloni, a se mu ni uspelo prebiti v člansko zasedbo. Najgloblji pečat je pustil na Otoku, kjer je poleg Arsenala in Evertona nosil tudi dres Rangersov iz Glasgowa, ob torkovi zmagi pa je bil zaradi vsega povedanega najbrž med najbolj zadovoljnimi v domačem taboru.

Članki iz rubrike