sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

viola Ekipa24.si

Diverzantska akcija: Viole v Ljubljani napadle ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

gabriela anamaria goltes Ekipa24.si

Dončićeva Anamaria spet 'topi srca'! Srček in ...

nu
nu
3 02.12.2016 10:52:38

GROZLJIVO: Jasnovidec napovedal smrt nogometašev (video)

Brazilski jasnovidec Jose Ferreira dos Santos Carlinhos je izjemno priljubljen, saj je doslej pravilno napovedal že precej dogodkov. Tudi nedavno letalsko nesrečo, v kateri je življenje izgubila skoraj celotna ekipa Chapecoenseja.

Carlinhos je, denimo, zaslovel z napovedjo neuspeha oziroma blamaže brazilske reprezentance na domačem svetovnem prvenstvu, obenem je izpostavil, da se bo prvi zvezdnik Neymar med tekmovanjem poškodoval. Res se je zgodilo, Brazilci so v polfinalu z Nemčijo doživeli enega najhujših porazov v svoji zgodovini (1:7), član Barcelone pa je prvenstvo predčasno končal sredi četrtfinalne tekme s Kolumbijo.

Spomladi letos se je v svoji oddaji spet dotaknil športa in napovedal, da se bo najpozneje v enem letu zgodila letalska nesreča, v kateri bodo življenje izgubili člani nogometnega moštva.


"Celotno moštvo bo umrlo v letalski nesreči. Zapomnite si, kaj vam pravim," je takrat dejal 53-letni Carlinhos. Potem so ga vprašali, če gre za brazilsko ekipo, vendar tega ni mogel potrditi. 


Za jasnovidca gre življenje dalje, on še naprej šokira javnost s črnogledimi napovedmi. Zadnja njegova napoved je smrt znane brazilske osebnosti v helikopterski nesreči, ki se bo zgodila prihodnje leto.

Članki iz rubrike