evropski parlament Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

janez-janša-sds-nov-konferenca Reporter.si

Janšev strel v koleno? Zaradi SLS lahko ostane ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Življenje spremenilo Saško in ...

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

gv
gv
0 04.12.2016 15:22:23

Sodnik v Angliji hkrati izključil dva igralca istega kluba. Razlog? Naravnost bizaren! (video)

Takšni prizori, kot so jim bili v soboto priča v angleški drugi ligi, niso ravno pogosti.

V angleški drugi ligi je prišlo do dogodka, ki je požel precej pozornosti. Zgodilo se je na tekmi med Sheffield Wednesdayjem in Prestonom, v središču pozornosti pa sta bila člana gostujoče ekipe Eoin Doyle in Jermaine Beckford.

Preston je na gostovanju do 82. minute izgubljal z 0:2, nato pa je za nekaj upanja po preobratu z zadetkom poskrbel omenjeni Doyle. Slednji je v igro vstopil le minuto pred zadetkom, a zmaga je ostala doma. Končnica je bila sila napeta, temu v prid pa govori tudi dejstvo, da sta si v lase skočila soigralca Prestona. Ta isti Doyle je želel namreč fizično obračunati z Beckfordom, da ni prišlo do kakšnega obračunavanja s pestmi pa so poskrbeli njuni soigralci in tekmeci (!), ki so ju držali narazen. Nato je posredoval še sodnik, ki je obema zaradi nešportnega vedenja pokazal rdeči karton in ju poslal v slačilnico.

"To je smešno! Resnično si nista izbrala pravega trenutka, saj smo imeli igralca več na zelenici in lahko bi izenačili. Morda sta nas stala remija, tudi naši navijači, ki so za vstopnico odšteli 40 evrov, niso verjetno najbolj zadovoljni. Zaradi te neumne poteze dveh nogometašev so zagotovo zelo razočarani," je po tekmi dejal trener Prestona Simon Grayson.

Članki iz rubrike