pirc musar bql Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu ...

asfinag Svet24.si

Z avtoceste rešili izgubljeno mamo raco in devet ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

roglic Ekipa24.si

Zdaj je znano, kje bo Primož Roglič koval formo ...

Princ Harry in Kate Middleton - nekoč prava prijatelja - danes pa .. Odkrito.si

Kate in Harry - Če se bo to zgodilo, se bosta ...

irving-doncic Ekipa24.si

'Moj brat!' Kakšne besede Kyrieja Irvinga o Luki ...

gv
gv
3 05.12.2016 11:50:59

Guardiola nesramno ignoriral nekdanjega varovanca iz Barcelone (video)

Pep Guardiola
Profimedia
Španski strateg Pep Guardiola se po porazu Manchester Cityja proti Chelseaju ni hotel rokovati z nekdanjim varovancem iz Barcelone.

V soboto je bil v Manchesteru na sporedu derbi kroga, v katerem sta se pomerila tamkajšnji City in Chelsea. Gostje iz Lonodna so slavili s 3:1, živčni zaključek tekme pa še zdaj buri duhove.

Po brutalnem prekršku Sergia Agüera nad Davidom Luizem sta se ob robu igrišča soočila še Fernandinho in Cesc Fabregas. Španca je Brazilec zagrabil za vrat in ga odrival, nato pa po vzoru soigralca Agüera prejel rdeči karton.



Po zadnjem sodniškem žvižgu so si nekateri kljub živčnim minutam segli v roke, nekateri pa o kakšni spravi niso želeli niti slišati. Še posebej jezen je bil Pep Guardiola, ki se je po koncu dvoboja rokoval z nekaterimi nogometaši, svojega nekdanjega varovanca iz časov Barcelone pa je nesramno ignoriral. In to kljub temu, da mu je Cesc Fabregas ponudil roko in ga za nameček še potrepljal po rami.

Kaj je botrovalo tej potezi ni jasno, že pred časom pa so različni španski mediji zatrjevali, da Španca nikoli nista bila v dobrih odnosih, čeprav je Farbegas večkrat zatrdil, da je Guardiola eden njegovih najljubših trenerjev.

Članki iz rubrike