sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

viola Ekipa24.si

Diverzantska akcija: Viole v Ljubljani napadle ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Renato šokiral z maščevanjem

gabriela anamaria goltes Ekipa24.si

Dončićeva Anamaria spet 'topi srca'! Srček in ...

nu
nu
3 06.12.2016 12:52:01

RAZKRITJE: V tej hiši je Ronaldo skril 150 milijonov evrov

Der Spiegel in El Mundo sta v sodelovanju objavila novico, ki bo dvignilo ogromno prahu. Kot vse, kar zadeva Cristiana Ronalda.

Portugalec se je nedavno z več vrhunskimi in bogato plačanimi nogometaši znašel pod plazom obtožb, da je utajil davke oziroma izigral zakonodajo. Zdaj iz dneva v dan v javnost prihajajo podrobnosti in slika dobiva prve obrise.

Razkritje nemškega in španskega časnika zgodbo odpelje na Britanske Deviške otoke, v glavno mesto Road Town, kjer stoji hiša iz zgornje fotografije. Naj bi bila lekarna, vendar v zgornjem nadstropju je pisarna odvetniške firme Icaza, Gonzalez Ruiz & Aleman, ki naj bi služila kot skrivališče Portugalčevega premoženja.



Gre za dobro skrivališče in obenem kraj, kjer so registrirana podjetja več nogometnih zvezdnikov. Nemški Der Spiegel še navaja, da se bo odvetniška ekipa Ronalda znašla v hudih težavah, če bodo španski inšpektorji odšli v Road Town.

Britanski deviški otoki so čezmorsko ozemlje Združenega kraljestva. Ležijo sredi Karibskega morja, 100 kilometrov vzhodno od Portorika. Tam živi približno 30 tisoč ljudi in uživa v rajskih plažah. In tam je registrirano 600.000 fiktivnih podjetij.

Članki iz rubrike