gasilec, gasilci Svet24.si

Novo zažiganje vozil, tokrat v Šiški

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
0 17.01.2017 11:13:12

Falcao ima jasno stališče do kitajskih milijonov

vszi
Nogometaši Monaca v tej sezoni igrajo odlično, po dvajsetih krogih vodijo na lestvici francoskega prvenstva, na tekmo pa v povprečju dosežejo kar tri zadetke.

Njihova gol razlika tako znaša 60:21, odlično pa igra Radamel Falcao, ki se očitno počasi vrača v tisto pravo strelsko formo, o kateri je lahko samo sanjal, ko je bil član Manchester Uniteda in Chelseaja. Z dvanajstimi zadetki je tretji strelec lige, pred njim sta Edinson Cavani (18) in Alexandre Lacazette (15). V zadnjih petih prvenstvenih tekmah pa je zabil celo sedem golov.

V nedeljo je ekipa, ki jo vodi Leonardo Jardim, pokazala še eno v nizu izjemnih predstav in na gostovanju v Marseillu slavila s 4:1. Po trenutni formi sodeč pa ima klub iz kneževine lepe možnosti, da v osmini finala lige prvakov izloči Manchester City.


Vprašanje je, ali se bo sredi februarja z angleškim tekmecem pomeril v zasedbi, ki jo ima danes. Za nekatere igralce namreč vlada precejšnje zanimanje. Tako je izjemna ponudba prišla tudi na Falcaov naslov. Poslal jo je kitajski prvoligaš Tianjin, ki je že poleti za Kolumbijčev podpis ponudil 50 milijonov evrov.

Zdaj naj bi ponudbo še izboljšal in jo dvignil na 60 milijonov. Monaco bi z veseljem sprejel tak denar, prav tako bi tudi Falcao veliko pridobil, saj bi bila njegova plača na Kitajskem astronomska. Ampak obstaja velika ovira, ki onemogoča izvedbo posla.

Gre kar za nogometaša samega, ki ga odhod na Daljni vzhod niti najmanj ne zanima. Njegova želja je, da bi se vnovič dokazal na evropskem nogometnem prizorišču. "Ne podcenjujte tistega, kar je v nogometaševem srcu," je jasno sporočilo poslal Kolumbijec, ki si želi z Monacom osvojiti naslov francoskega prvaka in čim dlje ostati v igri za naslov najboljše evropske ekipe.

Članki iz rubrike