gensko spremenejena semena, NGT, gnojenje, škropljenje, kmetijstvo Svet24.si

Multinacionalke meljejo vrtičkarje in domača ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

rp
rp
0 17.01.2017 19:19:32

West Ham popustil: Payet lahko gre

Kot pišejo britanski mediji, je stavka francoskega reprezentanta Dimitrija Payeta vendarle uspela, saj je West Ham pristal na njegovo prodajo.

"Kladivarji" so doslej odbili dve ponudbi francoskega ligaša Marseilla, zadnja je znašala 25 milijonov evrov. Pričakuje se, da bo Marseille poslal še tretjo ponudbo, otoški medijiv pa ugibajo, da West Ham Payeta ne bo pustil za manj kot 35 milijonov evrov.

Francoski vezist je prav iz tega kluba leta 2015 tudi prišel v West Ham za 12 milijonov evrov. V 60 nastopih v dresu londonskega kluba je zabil 15 zadetkov. Novi ameriški lastnik Olimpique Marseilla Frank McCourt je pripravljen na velike vložke, Payeta pa je označil kot enega ključnih členov v izgradnji novega Marseilla.

Za francoskega nogometaša je zanimanje pokazal tudi vodilni klub angleške lige Chelsea, ki naj bi bil zanj pripravljen plačati 45 milijonov evrov, a se Payet želi vrniti v domovino.

Da je v trenutni situaciji bolje, da gre, meni tudi angleška legenda Alan Shearer: "Povsem jasno je, da Payet želi zapustiti West Ham. V takšni situaciji je potrebno ohraniti mir v slačilnici. Morajo ga prodati in poskušati izvleči kar največ denarja."

Značke: payet, west-ham, odhod

Članki iz rubrike