kranj, prometna-nesreča, avtobus Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

gv
gv
20 18.01.2017 09:20:21

Obupani Guardiola in City pripravljata prestop vseh prestopov

Reuters
Trenerju Manchester Cityja ne gre prav nič po načrtih, morda pa bi se krivulja obrnila navzgor s prihodom enega najboljših nogometašev zadnjega obdobja.

Verjeli ali ne, toda po poročanju angleškega The Suna trener Manchester Cityja resno razmišlja, da bi v klub zvabil argentinskega nogometnega velemojstra Lionela Messija. Kot še dodajajo Otočani, sta se Barcelona in Manchester City o možnosti prestopa slovitega Argentinca pogovarjala že ob koncu lanskega leta, angleški velikan pa je za usluge Argentinca Kataloncem pripravljen plačati 114 milijonov evrov. S tem bi krepko popravili rekord Manchester Uniteda, ki je poletu Juventusu za Paula Pogbaja odštel 105 milijonov evrov.

City verjame, da je Guardiola tisti, ki bi lahko prepričal Messija. Slednji vztrajno zavrača podaljšanje pogodbe, ki se mu z Barcelono izteče konec naslednje sezone, Angleži pa računajo, da bi ga v svoje vrste lahko zvabili tudi z bajno plačo. Kot še dodaja angleški medij, naj bi City Messiju ponudil 900.000 evrov tedenske plače, kar na sezono znese okoli 47 milijonov evrov. Kaj pa je to za bogate lastnike iz Združenih arabskih Emiratov?!

Članki iz rubrike