Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

maja-ogorevc, delovna-akcija Njena.si

Skromna, a čista hiška doživlja pravljično ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

dm
dm
15 18.01.2017 11:39:04

Agim Ibraimi v čudni situaciji: Kaj se dogaja z Makedoncem?

Drago Wernig - TAKA
V zadnjih dneh lanskega leta je iz Kazahstana prišla novica, da je Astana prekinila pogodbo z nekdanjim nogometašem Maribora Agimom Ibraimijem in da si nekdanja desetica vijoličastih že išče nov klub.

No, kot vse kaže, le ni tako. Makedonskega reprezentanta se je začelo celo omenjati z morebitno vrnitvijo v Slovenijo, k Olimpiji. Celo športni direktor zeleno-belih Ranko Stojić je za vaš in naš časnik zanikal takšno možnost. Jasno, govorice so se sprožile po tem, ko so pri Astani sporočili, da na svojega nogometaša več ne računajo.


"Agim Ibraimi je igralec z izjemnimi tehničnimi sposobnostmi in se je dobro vključil v naš slog igre. Postal je pomemben člen ekipe, toda imel je veliko težav s poškodbami, zato se je strokovni štab v dogovoru z vodstvom kluba odločil z njim prekiniti pogodbo. Zahvaljujemo se mu za prispevek, ki ga je dal moštvu, na njegovo profesionalnost nismo imeli niti najmanjše pripombe. V nadaljevanju kariere mu želimo obilo zdravja in uspehov," je takrat dejal generalni direktor kazahstanskega prvaka Sajan Kamicanov.

Vse lepo in prav, a kaj, ko je Ibraimi bojda za takšno odločitev Astane izvedel šele v medijih. Iz dobro obveščenih virov blizu makedonskega nogometaša smo dobili informacijo, da je tako 28-letni napadalno usmerjeni vezist še vedno član Astane, s katero ima podpisano še dveinpolletno pogodbo, po izteku katere bo bogatejši za skoraj 2 milijona evrov. Še več, Ibraimi se je že vrnil v Astano. Vseeno se zdi, da Ibraimi prihodnosti pri kazahstanskem prvaku več nima, kajti Makedonca v klubu niso pričakali soigralci. Ti se namreč na novo sezono pripravljajo v Dubaju.

Značke: agim-ibraimi, astana

Članki iz rubrike