testenine črvi odpoklic Svet24.si

Odpoklic izdelka: Na trgovskih policah so se ...

merkur 1 Svet24.si

Intuitivni čas retrogradnega Merkurja obrnimo ...

1712649659-0122maribor4-3-1712649604353 Necenzurirano

Ovadena županja, ki je po ovinkih prišla do ...

grims cerkev-kriz mora bit-facebook Reporter.si

Kako Cerkev omogoča predvolilno kampanjo Branka ...

nika kriznar 24 af Ekipa24.si

Pravljica Nike Križnar! Naša skakalka razkrila ...

la-parolaccia Odkrito.si

V tej restavraciji natakarji žalijo goste!!!

luka doncic Ekipa24.si

Uau! Luka razkril, koliko avtomobilov ima trenutno...

nu
nu
0 18.01.2017 13:58:58

Nemoralna ponudba: Kitajci ponujajo milijone dvema Hrvatoma

Reuters
Kitajci se še ne mislijo zaustaviti.

Kitajski prvoligaši nadaljujejo s ponujanjem denarcev, ob katerih se sicer že tako bogatim nogometašem zvrti v glavi, navadni smrtniki pa si takšnih cifer ne znajo niti predstavljati. 

In zdaj si bojda dva kitajska kluba na vsak način prizadevata v svoje vrste pripeljati dva hrvaška nogometaša, ki si kruh služita v Italiji. 

Kitajski prvoligaš Tianjin Quanjian, ki ga s klopi vodi Fabio Cannavaro, je Mariu Mandžukiću ponujal 8 milijonov evrov letne plače, kar je robustni napadalec zavrnil. Zdaj pa so se v Torino pripeljali veljaki drugega kitajskega kluba, Beijing Guoana, ki želijo napadalca Juventusa prepričati, da naj se preseli v njihove vrste. In s čim naj bi prepričali 30-letnega Hrvata? S plačo, bojda celo višjo kot 10 milijonov evrov na leto ... A kljub zares bajni ponudbi so številni prepričani, da Mandžukić stare dame ne bo zapustil.

mandzukic kalinic re
Reuters

Precej drugačna situacija naj bi bila z Mandžukićevim reprezentančnim kolegom Nikolo Kalinićem, katerega so si po košarici Mandžukića zaželeli pri Tianjinu. In ta posel naj bi bil tik pred realizacijo. Tianjin je bojda pripravljen Fiorentini plačati kar 38 milijonov evrov odškodnine, Kaliniću pa naj bi ponujali 10 milijonov evrov letne plače ...

Članki iz rubrike