kranj, prometna-nesreča, avtobus Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 20.01.2017 15:04:21

Manchester United zapušča še en zvezdnik

Nizozemec Memhpis Depay je drugi nogometaš Manchester Uniteda, ki je v tem mesecu zapustil Old Trafford. Medtem ko bo Francoz Morgan Schneiderlin kariero nadaljeval v Evertonu, se nizozemski reprezentančni napadalec seli v Francijo, kjer bo igral za Lyon.

Finančne podrobnosti prestopa niso znane, vendar je Jean-Michel Aulas, predsednik Olympique Lyona, za radijsko postajo RMC Sport dejal, da je posel vreden 16,5 milijonov evrov plus osem milijonov evrov v bonusih. Tako bi bil prestop 22-letnega nizozemskega reprezentanta, najdražji v zgodovini kluba. Do zdaj je bil klubski rekorder Yoann Gourcuff, ki je leta 2010 iz Bordeauxa prestopil za 22 milijonov evrov.

"Željan sem nogometa, počutim se močnega in dobro pripravljenega, da se spoprimem z novim izzivom," je na družabnem omrežju Twitter zapisal Depay, ki je v 27 nastopih za nizozemsko reprezentanco dosegel pet golov.



"V 18 mesecih, kolikor je na Old Trafordu, se mu ni uspelo prebiti med najboljše igralce, vendar je mlad, potrebuje igranje, zato mislim, da je njegov odhod v Lyon dobra stvar zanj. Vsekakor ga bomo še spremljali, in če se bo izkazal, so mu vrata našega kluba odprta," pa je odhod nadarjenega Depayja komentiral Jose Mourinho.

Depay je v Manchester United prišel poleti leta 2015, zanj pa so rdeči vragi PSV-ju odšteli 28,8 milijonov evrov.

Članki iz rubrike