902746_105-uta-sd Svet24.si

Odvetnica o parkirnem kaosu v Idriji: Vse kazni so...

nadangel metatron Svet24.si

Posebej za vas spreobrača vaš čas nadangel ...

andrej zubicki zubitsky bobo Necenzurirano

Ruski oligarh prodaja Slovensko industrijo jekla

vila arboretum-pl1 Reporter.si

Bo nova vila Joca Pečečnika na vodik? Eden ...

maribor af Ekipa24.si

Sol na ljubljanske rane! Ste videli, kaj so ...

poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Poroka na prvi pogled: Ozadje Andrejeve ...

luka doncic dallas pm Ekipa24.si

Kar je 'pretepeni' in poškodovani Dončić ...

nu
nu
0 21.01.2017 13:45:15

Nečloveška zahteva 17-letnika? Kaj pa če se pišeš Donnarumma?

Iz Italije prihajajo številna poročila, ki govorijo o težavah Milana, da bi prepričal svojega nadarjenega vratarja v novo pogodbo.

Gianluigi Donnarumma je trenutno eden najboljših vratarjev na svetu, pa šteje komaj 17 let. Pri Milanu so se zato že pred nekaj časa odločili, da je prioriteta mladega čuvaja mreže zadržati v klubu. Pojavi pa se ena težava.

V prvi vrsti pri pogajanjih namreč sedi grabežljivi in hkrati vrhunski nogometni agent Mino Raiola, ki za podpis najstnika zahteva za mnoge nerazumno ceno. Še posebej v času, ko se vodstvo Milana še vedno pogaja okoli kitajskega prevzema.

Po podatkih spletnega portala 'Football Italia' naj bi Raiola na vrata Milana potrkal z 'vzemi ali pusti' ponudbo, za katero bi moral Milan na leto Donnarummi plačati neverjetnih 10 milijonov evrov. To pomeni skoraj 200.000 evrov na teden. S tem bi 17-letnik postal kar drugi najbolje plačani vratar na svetu za Davidom De Geo, ki v žep pospravi še nekaj deset tisočakov več. 

Je to preveč za 17-letnika? Ali pa si glede na prikazano naravni naslednik Gianluigija Buffona to zasluži? Odgovor bo ponudil čas, ali pa Mino Raiola, ki sicer velja za zelo potrpežljivega agenta, ki na koncu skorajda vedno dobi, kar si želi. Če ne prave pogodbe pri Milanu, pa zagotovo kje drugje. Omenja se predvsem Juventus in Real Madrid. Zaradi standardnih težav glede vratarskega vprašanja pa tudi Barcelona. 

Članki iz rubrike