stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

nu
nu
1 15.02.2017 08:23:51

Izjemna gesta družine Icardi za fantka, ki je želel videti idola (foto)

Mauro Icardi dolgo ni veljal za ravno vzornega nogometaša. Verjetno je še zmeraj v zobeh navijačev Interja, toda z zadnjo gesto se je družina Icardi zagotovo marsikomu prikupila.

Tako na kot ob igrišču, toda z zadnjo gesto sta se skupaj z ženo proslavila v povsem drugačni luči. Pomagala sta očetu in sinu s prav posebno željo. 

"Draga Wanda, od tako pozorne in fantastične matere, kot si, te prosim za pomoč. Vem, da moraš dobiti tisoče teh zahtevkov, toda sam sem toliko vsega žrtvoval, da bi kupil vstopnice za tekmo proti Empoliju, na kateri bi moj sin lahko videl igrati svojega idola. Le "Maurita" je želel videti v živo na zelenici."

Seveda je usoda hotela drugače in Icardi je bil za tekmo z Empolijem suspendiran, s čimer so sanje malega dečka hitro postale nočna mora. Toda oče se ni dal. 

"Vemo, da se usoda včasih igra z nami, toda vseeno bi rad vprašal, če se lahko njegove sanje uresničijo drugače, kakorkoli. Za tega sedemletnega dečka, ki vidi Maura kot svojega heroja. 24 ur na dan govori o Icardiju in to, da ga ne bo videl na zelenici, bo uničilo njegove sanje. Zato vas Wanda prosim za pomoč. Hvala iz vsega srca in žal mi je, če sem vas ob tem motil." Podpisal pa se je z naslednjimi besedami.

"Oče, ki verjame v izpolnitev sanj."

In res, mladeniču je družina Icardi, ki je v zadnjih letih tako ali drugače vedno na udaru kritik in rumenega tiska, izpolnila željo očetu in sanje mlademu navijaču, ki se je lahko z Icardijem celo družil in v njegovi družbi spremljal celoten dvoboj z Empolijem. Zares srce parajoča zgodba in velika gesta družine Icardi. 

Značke: icardi, inter, wanda, deček, gesta

Članki iz rubrike