podgana Svet24.si

Po podgani v konzervi rjavega fižola se je le ...

nadangel metatron Svet24.si

Posebej za vas spreobrača vaš čas nadangel ...

andrej zubicki zubitsky bobo Necenzurirano

Ruski oligarh prodaja Slovensko industrijo jekla

vila arboretum-pl1 Reporter.si

Hiša Joca Pečečnika na vodik? Bogataš gradi ...

acun ilicali maribor af Ekipa24.si

Turški milijonar je bil navdušen! Ljudski vrt ...

kmetija prijava Njena.si

Na novi lokaciji zabrnele kamere šova Kmetija

doncic 11 Ekipa24.si

Ni videti dobro! Dončića posneli, ko je korakal ...

nu
nu
0 15.02.2017 16:31:13

Absurdnost v ZAE: 46 igralcev kaznovanih zaradi pričesk. Resno?

vszi
Po svetu se dogaja že toliko čudnih stvari, da se takšnim poročilom ne bi smeli čuditi. Pa vendarle ta spada v kategorijo zares bizarnih.

V Združenih arabskih emiratih so namreč kar 46 igralcev kaznovali, ker se na tekmah pojavljajo z "neetičnimi pričeskami". Kaj vse spada pod to kategorijo sicer ni zelo podrobno razloženo, nogometaši pa so prepričani, da s tem ciljajo predvsem na tujce, ki si kruh služijo v tamkajšnjih ligaških tekmovanjih.

Le kako bi potem razložili, zakaj se je na "listi neetičnih" znašel Brazilec Leonardo, ki po pričeski nikakor ne izstopa.

leonardo
vszi

Tudi nekdanji znanec evropskih zelenic Asamoah Gyan je na seznamu. Razlog pa irokeza, ki si jo je v zadnjem času omislil. Toda ta menda ni primerna, saj ima del glave neobrit in drugače oblikovan, drugi del pa je povsem obrit. Skratka, čudne odločitve tamkajšnje zveze. 

gyan
vszi

Še bolj bizarna je odločitev glede dveh nogometašev s skoraj identično pričesko. Medtem ko Omar Abdulrahman, reprezentant ZAE lahko igra z bujno pričesko, Suhail Al-Mansoori pa s podobno ne sme. 

rahman soil
vszi

Zelo čudna odločitev torej, ki zadeva 46 nogometašev v tamkajšnji elitni ligi. Kako se bo stvar razvijala naprej, ne ve nihče. Kazni pa so v razponu denarnih glob, neigranja na tekmah ali celo zagrožene zaporne kazni.

Prepričani smo le, da pravilnik zagotovo ne bi dopuščal normalnega igranja denimo Kevina Kampla v tej ligi, ki rad preseneti s kakšno čudno pričesko, ali pa denimo Marouane Fellaini, ki je nadgradnja obeh prej omenjenih nogometašev, ki se lahko pohvalita z 'afro-frizuro' .

Značke: nogomet, zae, videz, frizure

Članki iz rubrike