mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
0 18.02.2017 12:46:29

Napovedal hat-trick Džeka v drugem polčasu in zaslužil

Reuters
V četrtek je eno prepričljivejših zmag v šestnajstini finala lige Europa dosegla Roma, ki je kar s 4:0 v gosteh premagala španski Villarreal in si s tem že na široko odprla vrata v osmino finala.

Junak tekme je bil kapetan reprezentance BiH Edin Džeko, ki je v drugem polčasu dosegel tri zadetke, v prvem delu igre pa je svoje moštvo v vodstvo popeljal Brazilec Emerson.

Do tu je to predvsem lepa in predvsem uspešna nogometna zgodba Rome in Džeka, od tu naprej pa še precej večja zmaga za na Finskem živečega Bošnjaka, ki je na severu Evrope storil nekaj, kar je težko ponovljivo. Pravzaprav je neponovljivo.

V eni od finskih stavnic je junak te zgodbe ob polčasu tekme v Vila-realu vplačal 10 evrov na hat-trick Edina Džeka v drugem polčasu. Srečni stavec je v prepričanju, da bo bosanski napadalec odigral morda celo svojih najboljših 45 minut v karieri, komaj minuto pred nadaljevanjem tekme položil svoj denar na najbolj noro stavo.

stavni listek


Kvota za ta dogodek je bila v tistem trenutku 101, to pomeni, da je bil zaslužek 1010 evrov. Srečni stavec ni ravno obogatel, je pa zato požel slavo po vsem svetu - njegov stavni listek je pač postal uspešnica na svetovnem spletu. In tudi to je nekaj ...

Članki iz rubrike