podgana Svet24.si

Po podgani v konzervi rjavega fižola se je le ...

Ptuj, zadolzevanje_3_delo na cesti Svet24.si

Zakreditirani do leta 2040, kaj bo z novimi ...

andrej zubicki zubitsky bobo Necenzurirano

Ruski oligarh prodaja Slovensko industrijo jekla

vila arboretum-pl1 Reporter.si

Hiša Joca Pečečnika na vodik? Bogataš gradi ...

cene prevc pm Ekipa24.si

Ne le Nika Vodan, še ena sanjska poroka v ...

miša-margan Njena.si

Miša Margan bo drugič postala mamica

luka doncic dallas pm Ekipa24.si

Kar je 'pretepeni' in poškodovani Dončić ...

nu
nu
31 21.02.2017 10:52:00

Klavrno stanje duha v Barceloni. Je Messi res postavil takšen ultimat?

Reuters
V katalonskem velikanu prevladuje vse prej kot obetavno ozračje.

Pariški polom v ligi prvakov je kakopak močno vplival na ozračje v Barceloni in okrog nje, izboljšala ga ni niti bleda podoba ob prvenstveni zmagi proti Leganesu. Praznih sedežev na Camp Nou je vse več, za dodatno napetost in nejevoljo pa skrbi še saga okrog podpisa nove pogodbe Lionela Messija.

Prevladuje mnenje, da bo argentinski zvezdnik prej ali slej podaljšal zvestobo katalonskemu velikanu. Ali je vendarle prevladovalo? Nekatere zadnje informacije namreč govorijo o tem, da tudi drugačen scenarij ni povsem izključen. Spletna stran diariogol.com tako poroča, da naj bi Lionel Messi podpis nove pogodbe pogojeval z nekaterimi "malenkostmi". Postavil naj bi ultimat! Vodilnim možem naj bi po teh navedbah sporočil, da se Luisu Enriqueju zahvalijo za sodelovanje, čarovnik ima tudi svojega favorita. Želel naj bi si, da bi na klop sedel njegov rojak Jorge Sampaoli, ki trenutno vodi moštvo Seville.

O tem, kako zanesljive so informacije, lahko samo ugibamo, a to bojda še ni vse, Messi naj bi prav tako "predlagal", da Barco morajo zapustiti Andre Gomes, Lucas Digne in Jeremy Mathieu, ki so jim hrbet bojda obrnili že številni soigralci. Kako se bo razpletla katalonska zgodba?

Članki iz rubrike