zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić po veliki zmagi: 'Počutim se ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

irving-doncic Ekipa24.si

'Moj brat!' Kakšne besede Kyrieja Irvinga o Luki ...

gv
gv
2 06.03.2017 09:21:10

Te vrečke ne bi smel vzeti: Ali si je mladi hrvaški zvezdnik s tem dokončno zaprl vrata Barcelone? (foto)

Profimedia
Zgodilo se je že pred dnevi, zdaj pa med navijači Barcelone kroži fotografija, ki mlademu hrvaškemu zvezdniku ne more biti v ponos.

Real Madrid in Las Palmas sta se med seboj pomerila že sredi prejšnjega tedna, proti madridskemu velikanu pa je igral tudi nogometaš, ki se ga še zmeraj povezuje z Barcelono.

Zgodbo verjetno poznate, Katalonci so leta 2014 iz vrst zagrebškega Dinama v svoje vrste zvabili enega največjih hrvaških upov Alena Halilovića, danes 20-letni nogometaš pa ni upravičil visokih pričakovanj. A popolnoma se mu niso odrekli, saj so si pri prodaji zagotovili pravico odkupa, tudi pri Hamburgu pa se ni zadržal dolgo časa, saj ga je bundesligaš poslal k Las Palmasu, kjer ima status posojenega nogometaša.

Po koncu dvoboja med Realom in Las Palmasom, ki se je končal s 3:3, pa je hrvaški nogometaš stopil pred sedmo silo in pri tem storil velikansko napako. Pred zbranimi novinarji je stopil z vrečko madridskega Reala. Za večino nič takšnega, saj je "obdarovanje" igralcev nasprotne ekipe in sodnikov stalna praksa kraljevega kluba, seveda pa Halilović kot nekdanji član Barcelone takšnega darila ne bi smel sprejeti. Ta fotografija je tako hitro zaokrožila na različnih družabnih omrežjih, na mladega Halilovića pa se je usul plaz obtožb in kritik.

halilovic

Članki iz rubrike