pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

sekulic slovenija af Ekipa24.si

Tole je očitno menjava za Mika Tobeyja! Američan...

ro
ro
13 06.03.2017 20:47:46

Katalonija vre in verjame v podvig proti PSG-ju. Barca z drugačno postavitvijo!

Reuters
"Če je na svetu kakšna ekipa, ki je sposobna nadoknaditi štiri gole zaostanka, je to gotovo Barcelona," ozračje med navijači pred tekmo s Parižani kuri' Luis Suarez.

Do zdaj v izločilnih bojih lige prvakov še nihče ni uspel nadoknaditi zaostanka štirih golov, toda v pričakovanju povratne tekme s PSG-jem je Katalonija na nogah. In verjame. Verjame, da je podvig še vedno mogoč, a še pomembnejše je spoznanje, da ne verjamejo le navijači, ampak tudi trener Luis Enrique in njegovi varovanci.

"Pričakujem, da bodo navijači pripravili veličastno vzdušje. Boljšega, kot kadarkoli do zdaj in močno verjamem, da še vedno lahko napredujemo v četrtfinale. V naši igri bo kakopak veliko tveganja, toda menim, da smo v top formi in da se lahko uvrstimo v nadaljnje tekmovanje. Vem, da večina meni, da gre za izgubljeni primer, a borili se bomo do zadnje minute," je odločen Luis Enrique. Njegova ekipa naj bi se predstavila v nekoliko drugačni postavitvi, kot smo navajeni. Proti Parižanom naj bi obrambno vrsto sestavljali le trije igralci, pred Ter Stegnom bodo menda zaigrali Pique, Mascherano in Umtiti, sredino igrišča bi potemtakem nadzirali Sergio Busquets, Iniesta, Rakitić in Arda Turan, v napadu pa seveda nedotakljiva in izjemna trojka Neymar, Luis Suarez in Messi.

"Moramo poravnati račune in pokazati ljudem, kako je videti prava Barcelona. Težko bo, vendar ni nemogoče. Če je na svetu kakšna ekipa, ki je tega sposobna, je to gotovo Barca. Imamo kakovost in karakter, da iz obračuna pridemo kot zmagovalci," pa poudarja Luis Suarez.

Članki iz rubrike