pirc musar bql Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu ...

asfinag Svet24.si

Z avtoceste rešili izgubljeno mamo raco in devet ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

roglic Ekipa24.si

Zdaj je znano, kje bo Primož Roglič koval formo ...

Barron pred nekaj meseci .. Odkrito.si

Barron Trump - Za to je zaslužna slovenska kri!

1714382871-006-cel-oli-240428-lv-1714382855842 Ekipa24.si

Celjani mislijo resno! Snubili Modrića in ...

rp
rp
0 09.03.2017 12:30:53

Bonucci kot del kazni ekipi plačal večerjo

Reuters
Po polemiki s trenerjem Massimillianom Allegrijem na tekmi s Palermom je Juventusov osrednji branilec Leonardo Bonucci na naslednji tekmi končal na tribuni.

Tudi brez njega je Juve takrat z 2:0 slavil v Portu in napravil velik korak k četrtfinalu lige prvakov. Kot del kazni je Bonucci obljubil plačati večerjo za celotno ekipo, v sredo zvečer pa je to obljubo tudi izpolnil in kot dokaz priložil še fotografijo na instagramu.

"Večerja plačana! Zdaj smo še bolj polni pred tremi sezonskimi cilji," je napisal branilec italijanske reprezentance, ki je seveda mislil na italijansko prvenstvo in pokal ter ligo prvakov. Medtem je vse razčistil z Allegrijem, se po tekmi "hlajenja" vrnil na standardno mesto in za konec zabil za točko v Udinah.

"Najin odnos je zdaj boljši kot prej. Iz vsega negativnega je potrebno izvleči nekaj pozitivnega, ta incident nas je vse združil," je pred nekaj dnevi dejal Bonucci. Klubska večerja je bila zadnji dolg, ki ga je imel do trenerja in soigralcev. Ob Mariu Mandžukiću in Marku Pjaci je bilo na večerji več od 20 "bianconerov", tako da je Bonucci ta dolg gotovo kar drago plačal.

Članki iz rubrike