sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

aretacija Ekipa24.si

Vklenjen v lisice! Policija po prometni nesreči ...

marko-milosavljević Njena.si

Poroka na prvi pogled: Marko le odigral ...

tacen kajak Ekipa24.si

Sava zalila del tribun v Tacnu! Močno deževje ni...

nu
nu
0 15.03.2017 09:58:53

Je to pravi razlog spora Conteja in Mourinha? (video)

Reuters
Besedni dvoboj trenerjev Antonia Conteja in Joseja Mourinha, ki bi skoraj prerasel v fizični obračun, še vedno buri duhove.

Ponedeljkov obračun Chelseaja in Manchester Uniteda v četrtfinalu pokala FA, ki so ga z 1:0 dobili Londončani, je vsekakor najbolj zaznamoval spor med strategoma obeh klubov. Zaiskrilo se je po prekršku Valencie nad Alonsom.

Vse skupaj se je zgodilo tik ob avt-liniji ravno pred očmi obeh trenerjev ob koncu prvega polčasa. Po njem je Conte podivjal in stekel proti Mourinhu, s katerim sta si izmenjala kar nekaj ostrih besed. Vsi s(m)o mislili, da je bil prekršek razlog, da je Italijan tako pobesnel.

Zdaj pa se je pojavil videoposnetek, ki morda dokazuje, da je bil razlog Contejevega izpada nekaj drugega. Gotovo je sicer, da je bil jezen zaradi prekrška, a pravi povod za besnenje naj bi bilo vseeno tisto, kar je prekršku sledilo. Žoga se je namreč odbila do Mourinha in ta jo je udaril točno v smeri Italijana, le malo je manjkalo, da ga ni zadela.

Na Otoku, kjer je konflikt strategov seveda vzbudil ogromno pozornosti, zdaj razglabljajo, da je Conteja prav udarec žoge tako razjezil, da je stekel proti Mourinhu in mu povedal nekaj krepkih.

Če se vam videoposnetek spodaj ne pokaže, potem sledite tej povezavi: https://twitter.com/MSPMSPMSP12345/status/841419046881021953?ref_src=twsrc%5Etfw .

Članki iz rubrike