Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Tekmovalci Kmetija 2023 Njena.si

Tekmovalka Kmetije se je poročila

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
1 18.03.2017 14:27:14

Topničarji v svoj boj vključili tudi letalstvo (video)

Dolgoletni trener Arsenala Arsene Wenger je že dalj časa tarča kritik, navijači londonskega kluba so nezadovoljni z rezultati, svojo nezadovoljstvo pa izražajo na čedalje bolj inovativne načine.

Na začetku so bili posamezni vzkliki in transparenti, z vsakim novim porazom pa je bilo teh seveda vse več in več. Zdaj so šli tisti najzvestejši privrženci Topničarjev še korak dlje.

Tik pred sobotno tekmo angleškega prvenstva z moštvom WBA je igrišče preletelo letalo, ki je za seboj vleklo zgovoren napis "No Contract. #WengerOut." „Brez nove pogodbe. Wenger ven!“ Wengerju se namreč po koncu sezone izteče pogodba, številni navijači Arsenala pa upajo, da nove ne bo dobil v podpis in da je prišel čas za slovo. V slogu tistega hvala za vse in nasvidenje.

Mnenja o Arsenu Wengerju so sicer še vedno precej deljena, med pristaši Arsenala boste našli tudi takšne, ki navkljub dolgoletni suši v prvenstvu in ligi prvakov še vedno stojijo ob strani francoskemu strategu. In tako je le nekaj minut po tistem prvem štadion Hawthorns preletelo še drugo letalo. „V Arsena verjamemo,“ se je glasilo sporočilo podpore.

Pa sam Wenger, ki na klopi londonskega kluba sedi že vse od leta 1996, katerega je videl oziromoa, še bolje, katerega bo upošteval? Kdo bi vedel, ni jih malo, ki so prepričani, da bo Arsenal zapustil le z nogami naprej.

PS: Tekma se je končala z zmago WBA s 3:1, pa imajo zdaj tisti prvi še argument več.

Članki iz rubrike