Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Kanyne West, Harry in P Odkrito.si

Harry v pedofilski mreži P. Diddyja??!!

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
0 20.03.2017 11:30:21

V soboto vodil soigralce do zmage, v nedeljo je bil že mrtev

Irski nogomet je zavit v črnino. Kapetan Derry Cityja Ryan McBride je v soboto vodil svoje soigralce do visoke zmage nad Droghedo s 4:0, v noči na nedeljo pa je v za zdaj še nepojasnjenih okoliščinah pri 27. letih iznenada umrl v svoji hiši.

McBride je v soboto deloval povsem zdrav. Pred, med in po tekmi ni kazal nikakršnih znakov slabosti, bolezni ali česarkoli drugega, kar bi kazalo na morebitne težave. Mrtvega so ga našli v postelji, kmalu zatem pa so se pred hišo, ki stoji v neposredni bližini stadiona Derry Cityja, začeli zbirati navijači kluba.


To je v dobrem letu že druga tragedija za sicer severnoirski klub, ki pa nastopa v irskem prvenstvu. Lani februarja je namreč zaradi možganskega tumorja umrl 33-letni legendarni nogometaš tega moštva Mark Farren

Derry City je trenutno na drugem mestu lestvice irskega prvenstva. V prejšnji sezoni je končal na tretjem mestu in se uvrstil v evropske pokale, kjer bolj ali manj redno nastopa. V sezoni 1997/98 je ta severnoirski klub, ki na mednarodnem prizorišču zastopa irski klubski nogomet, v prvem kvalifikacijskem krogu lige prvakov igral s slovenskim prvakom Mariborom, ki je bil z dvema zmagama (2:0 in 1:0) uspešnejši in napredoval v naslednji krog.

Članki iz rubrike