Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
4 20.03.2017 19:18:47

Neymar razkril, koga občuduje in kje bi rad igral

Reuters
Že nekaj časa se Neymarja povezuje tudi z odhodom v angleško premier ligo.

Če smo bolj natančni, se je v zvezi z njegovim imenom omenjalo kar Manchester United. Selitev na Old Trafford pa očitno niti ni tako nemogoča. Tako bi si lahko mislili po tem, kar je 25-letni brazilski zvezdnik povedal v enem izmed zadnjih intervjujev.


Kar nekaj izjav je namreč takih, da se zdi njegov odhod na Otok celo zelo verjeten. "Navdušen sem nad premier ligo. Všeč mi je način igre, prav tako ekipe. Nekega dne bi rad tam igral," je dejal Neymar, ki ima z Barcelono podpisano pogodbo do konca junija 2021. "Občudujem Manchester United, Chelsea, Arsenal, Liverpool, to so ekipe, ki so vedno prisotne in se borijo za najvišja mesta. Potem pa so tu še vrhunski trenerji, kot sta Mourinho in Guardiola. Trenerja, s katerima bi rad sodeloval vsak nogometaš," je dodal Neymar.

Predvsem ga navdušuje dejstvo, da v premier ligi nikoli ne veš, kdo bo zmagal tekmo ali osvojil naslov prvaka, vedno so mogoča presenečenja. "Leicester je zelo dober, lani je imel izjemno sezono. Osvojil je naslov angleškega prvaka in zato ga je treba spoštovati, če bi mogoče nanj naleteli v ligi prvakov."

Članki iz rubrike