profimedia-0840008601 Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v ...

slovenska policija Svet24.si

Gruzijec peš bežal pred policisti

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

gv
gv
1 21.03.2017 10:36:41

Kakšno dramo preživlja Vardy! Grozijo mu s smrtjo in v nevarnost spravljajo ženo in otroke

Profimedia
Jamie Vardy vse od slovesa trenerja Claudia Ranierija preživlja neprijetne trenutke.

Angleški nogometaš Jamie Vardy je po slovesu trenerja Leicesterja Claudia Ranierija spet našel pravo strelsko formo. Na treh tekmah je dosegel tri zadetke in vknjižil tudi podajo, v tem obdobju pa je s soigralci zabeležil tri zmage.

A kljub temu je še zmeraj veliko takšnih, ki so prepričani, da se je sila priljubljenemu italijanskemu strategu zgodila krivica. Kmalu po odstavitvi Ranierija so se v javnosti pojavili namigi, da so za njegovo slovo krivi nekateri zvezdniki kluba, med njimi se je omenjalo tudi Vardyja.

Zdaj pa je angleški reprezentant tamkajšnjim novinarjem potožil, da zaradi teh trditev z družino preživlja težke čase. "Iskreno povedano, grožnje s smrtjo prejemam tedensko. Na družabnih omrežjih, ko se sprehajam po ulici, povsod! Navijači me ne marajo," je dejal Vardy in pojasnil, da ga še bolj skrbi za varnost svoje družine. "Grožnje proti meni še razumem, ne morem pa razumeti, da ogrožajo življenje moje žene in hčerke. Nekajkrat se je že zgodilo, da so ji sredi vožnje presekali pot in ji grozili. Na zadnjem sedežu je sedela pa hčerka!"

"Težko je! Ne razumite me narobe, ampak ne moreš zamenjati ekipe. Lahko trenerja, igralcev pa nikakor. Trener je vedno žrtev slabih rezultatov, vseeno pa je treba poudariti pa je Ranieriju z Leicestrom uspelo nekaj neverjetnega, za kar smo mu neizmerno hvaležni," je zaključil Vardy.

Značke: vardy, leicester, anglija

Članki iz rubrike