Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
13 25.03.2017 06:58:40

Kaj takšnega še niste videli: Grozljiva poškodba irskega zvezdnika (video)

vszi
Nič čudnega, da je bilo na tekmi med Irsko in Walesom ogromno vroče krvi. Nenazadnje gre za dva otoška rivala, toda poškodba Seamusa Colemana je zasenčila (ali še bolj začinila, kakor hočete) vso rivalstvo.

V drugem polčasu so bile strasti močno razgrete. Najprej Irec Meyler, nato še Valižana Gareth Bale in Aaron Ramsey so dobili rumene kartone zaradi grobosti, toda kar si je privoščil Neil Taylor v 69. minuti je mejilo bolj na kaznivo dejanje. V isti sekundi je videl rdeče ... 

Ob pogledu na nogo Seamusa Colemana vam bo zagotovo postalo slabo, kaj takega nismo videli že dolgo. Nedvomno desnega bočnega nogometaša Evertona in enega najboljših na tej poziciji čaka dolgo in mukotrpno okrevanje, verjetno dolgo kar okoli leta dni. Zato ni nič čudnega, da se mu je nogometni svet poklonil, obenem pa hudo obsodil dejanje valižanskega nogometaša.

Takšni starti ne sodijo na igrišče, ubogemu Colemanu pa lahko tudi mi zaželimo le čimprejšnje okrevanje. Dvoboj se je sicer končal z izidom 0:0, toda to je povsem drugotnega pomena ob tako rekoč 'prelomljeni' nogi Colemana.

Članki iz rubrike