kitara Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 28.03.2017 10:28:14

Casillas ima resnega snubca, morebiten prestop pa ovira (velika) težava

Reuters
Legendarni vratar madridskega Reala Iker Casillas je poleti 2015 Španijo zamenjal za Portugalsko, kjer se je pridružil tamkajšnjemu velikanu Portu.

Z njim je podpisal dveletno pogodbo z možnostjo podaljšanja za eno leto, zadnje informacije pravijo, da se je za 35-letnega čuvaja mreže močno ogrel še en nekdanji evropski prvak, ki ga želi na vsak način zvabiti v svoje vrste.

Porto naj bi dobil konkretno ponudbo Marseilla, kjer je novi športni direktor Andoni Zubizarreta že zavihal rokave. Prav Španec je tisti, ki želi v klub pripeljati svojega rojaka.



Toda pri vsem skupaj vseeno obstaja določena težava. Ta se zdi kar precej velika in bo mogoče ključnega pomena pri tem, da se prestop ne bi uresničil. Casillasova želja je, da bi igral v ligi prvakov, Marseille pa je osem krogov pred koncem francoskega prvenstva daleč od mest, ki to zagotavljajo.

Marseille na lestvici zaseda peto mesto, od tretjega, ki prinaša udeležbo v kvalifikacijah za ligo prvakov, ga loči velikih 18 točk, tako da bo udeležba v najmočnejšem klubskem tekmovanju po vsej verjetnosti ostala le želja. Pred kratkim je Casillas izjavil, da se v Portu odlično počuti in da upa, da bo tam ostal. Glede na vse skupaj bo Zubizaretta moral resnično narediti nekaj posebnega, da bi Casillas oblekel dres devetkratnega francoskega prvaka.

Članki iz rubrike