komet, španija, ESA Svet24.si

Video: Španci in Portugalci osupnili, na nebu ...

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

bali Necenzurirano

Poslanski turizem: za tri dni v resort na ...

zoran jankovic PL Reporter.si

Omrežje velike mestne družine: To so pripadniki ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Zaključek 1. sezone zaznamovale ...

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

nu
nu
0 23.04.2017 16:32:06

Kekove varovance zaustavil Rečan, ki obožuje Handanovića

Vratar Istre, ki so ga nogometaši Rijeke po sobotnem remiju najbrž sanjali, je razkril, da se je veliko naučil od slovenskega zvezdnika.

Po porazu Dinama na derbiju s Hajdukom so nogometaši Rijeke zamudili priložnost, da bi prednost pred modrimi iz Maksimirja povečali na sedem točk, toda naposled se morajo zadovoljiti s petimi. V Pulju so se namreč z Istro razšli z neodločenem izidom (1:1), Matjaž Kek in njegovi varovanci pa žalujejo za številnimi zapravljenimi priložnostmi. V domačih vratih je blestel Ivica Ivušić.

Gre za 22-letnega Rečana, ki ima zanimivo preteklost, sposobnosti katerega so že pri 14 letih opazili ogledniki Interja in ga povabili v Milano. "Pri 15 letih sem že treniral s člansko ekipo. Vadil sem z Juliom Cesarjem, Samirjem Handanovićem, Javierjem Zanettijem … Lahko sem se veliko naučil, še zlasti od Handanovića. Sebe nekako vidim v njemu. Moja idola sta bila Cesar in Handanović, ki sem ju spoznal najprej, toda Handanović me je bolj fasciniral. Je pravi profesionalec, veliko mi je pomagal in me naučil marsikateri vratarski veščini," je razkrila nočna mora nogometašev Rijeke.

Članki iz rubrike