Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

mir narava Svet24.si

Tedenski horoskop: V tišini lahko prisluhnete ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Tekmovalci Kmetija 2023 Njena.si

Tekmovalka Kmetije se je poročila

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
0 20.05.2017 14:59:51

Eden najbolj zaželenih zvezdnikov Atletica razočaral svoje snubce: v Madridu do konca kariere!

To pa je preobrat! Eden najdražjih nogometašev madridskega Atletica se po koncu sezone ne bo preselil drugam. Še več, kot pravi sam, se to ne bo zgodilo nikoli.

25-letni vezist madridskega velikana Koke je pri Atleticu tako zelo srečen, da ga ne želi zapustiti v nobenem primeru. Dejal je, da želi v tem klubu igrati do konca kariere.

Koke za prvo ekipo Atletica igra od leta 2009 naprej, svoj največji uspeh pa je dosegel v sezoni 2013/14, ko je s svojim klubom osvojil špansko prvenstvo. Dvakrat je igral tudi v finalu lige prvakov, zato ga drugam ne vleče, »Tu sem osvojil praktično vse in upam, da bom v tem klubu še naprej zbiral lovorike,« je dejal Koke, ki za Atletico stiska pesti že od malih nog.

In jih bo do konca življenja … »Tu se želim upokojiti. V nogometu nikoli ne veš, ampak bila bi res lepa zgodba, da bi tu prebil vso kariero, vse od šestega leta, ko sem začel.«

Koke bo jutri s soigralci odigral zadnjo tekmo na stadionu Vicente Calderon, ko Madridčani gostijo Athletic Bilbao, potem pa jih čaka selitev na stadion Wanda Metropolitano.

Značke: atletico, koke

Članki iz rubrike