tovornjakar Svet24.si

Tovornjakar vijugal mimo Celja, kriva je bila ...

Ijen Svet24.si

Turistka zgrmela 70 metrov v krater aktivnega ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

maja-ogorevc, delovna-akcija Njena.si

Skromna, a čista hiška doživlja pravljično ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
0 20.05.2017 19:41:54

Drama, rešitev v 89. minuti, najslabši plesni vložek in masovna proslava na igrišču (VIDEO)

Hamburg si je na dvoboju proti Wolfsburgu tik pred koncem priigral obstanek v bundesligi, prvake izpred nekaj sezon pa je poslal v kvalifikacije. Scene so bile neverjetne.

Nemškega prvenstva je konec, najbolj zanimiv zaključek pa se je zgodil v Hamburgu, kjer se je domači prvoligaš sprehajal po robu, potem pa je Gian-Luca Waldschmidt zadel za 2:1 in v kvalifikacije za obstanek poslal Wolfsburg. Da je pripravil eno najslabših proslav sezone, ni bilo mar nikomur, veselje na tribunah je bilo pač neizmerno. Kasneje se je preselilo še na zelenico, kjer je obstanek z igralci proslavilo na tisoče navijačev (posnetek spodaj). Wolfsburg, sicer prvak iz leta 2009, se bo v kvalifikacijah verjetno pomeril z Eintrachtom Braunschweigom Nika Omladiča.

Slovo od Robbna in Vidala

Prvak je bil znan že pred časom, svoj 27. naslov je osvojil münchenski Bayern, ki je danes z zadetki Arjena Robbna, Artura Vidala, Francka Riberyja in Joshue Kimmicha ter zmago s 4:1 proti Freiburgu le še postavil piko na i.

Za Bavarce sta svojo zadnjo tekmo odigrala otrok Bayerna Philipp Lahm in Španec Xabi Alonso. Bočni branilec Lahm končuje kariero po skupno 517 tekmah za Bavarce, ki ga bodo sprejeli tudi v Bayernovo hišo slavnih. Prav tako naj bi konec kariere oznanil tudi španski vezist Alonso, ki je bil član münchenske ekipe od leta 2014.

Ob Bayernu sta si ligo prvakov neposredno zagotovila tudi Leipzig in Borussia Dortmund, Hoffenheim pa bo igral v zadnjem krogu kvalifikacij za elitno evropsko klubsko tekmovanje. V evropski ligi pa bosta nemške barve zastopala petouvrščeni Köln Dominica Maroha in šestouvrščena berlinska Hertha. Še eno mesto v evropski ligi bo dal še finale pokala, v katerem bosta prihodnjo soboto v Berlinu igrala Borussia Dortmund in Eintracht Frankfurt. Če zmaga slednji, bo on igral v evropski ligi, v nasprotnem primeru pa sedmouvrščena ekipa lige, torej Freiburg.

Že pred časom je postalo jasno tudi to, da sta po novem drugoligaša "matični" klub Romana Bezjaka Darmstadt in Ingolstadt

Članki iz rubrike