sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

Goran Dragić 23 mm Ekipa24.si

Kakšna izpoved! Goran Dragić razkril, zakaj je ...

marko-milosavljević Njena.si

Poroka na prvi pogled: Marko le odigral ...

gabriela anamaria goltes Ekipa24.si

Dončićeva Anamaria spet 'topi srca'! Srček in ...

gv
gv
0 21.05.2017 11:11:52

Kakšno darilo za soigralce! Ko imaš neomejen proračun, potem jim podariš tole (foto)

Reuters
Brazilski nogometni zvezdnik iz vrst Chelseaja je svojim soigralcem za naslov angleškega prvaka podaril unikatna darila.

Nogometaš Chelseaja David Luiz je svoje soigralce in lastnika kluba za naslov angleškega prvaka razveselil s prav posebnim darilo. Ne gre zgolj za povsem običajne kose nakita, ampak unikatne zapestnice, ki so še precej več kot to.

luiz 6

Zapestnica je delo proizvajalca Senturion, ki vse svoje izdelke izdeluje ročno, temu primerna pa je tudi cena. Cena posamezne zapestnice se tako začne pri 44 tisoč evrih, konča pa lahko z vrtoglavim zneskom v višini enega milijona evrov. Poleg tega zapestnica v sebi skriva precej več, kot pa le drage materiale. Vsako se da posebej programirati, z njo pa bodo nato nogometaši lahko daljinsko odklepali in vžgali svoje luksuzne jeklene konjičke.

Vsakemu soigralcu je namenil točno določeno zapestnico, ki bo na notranji strani tudi vgravirana z imenom in priimkom nogometaša, prav posebno zapestnico pa je Luiz namenil lastniku kluba Romanu Abramoviču. Verjeli ali ne, del zapestnice bo okrašen z meteoritom starim več kot 5 milijard let, kar pomeni, da je starejši celo od Zemlje.

luiz 2

"Velikodušna poteza Davida Luiza, da je svoje soigralce počastil na takšen način. Po navadi izdelamo največ sedem enakih kosov nakita, v tem primeru pa smo z veseljem naredili izjemo in naredili 30 zapestnic za njegove soigralce pri Chelseaju," je pojasnila predstavnica podjetja Ayla Varquin.

Galerija

Članki iz rubrike