sveča Svet24.si

V hudi nesreči pri Jesenicah umrl 25-letni voznik

evropska unija, evropske volitve Svet24.si

Dolgoletni evropski komisar opozarja na nujne ...

1711376183-dsc0361-01-1711376151675 Necenzurirano

Direktorju bolnice so morali podrejeni delati ...

jankovic praznik ljubljane Reporter.si

Poglejte, kdo vse se je prišel poklonit ...

jordan cigara Ekipa24.si

Pa to je noro! Neverjetna vila Michaela Jordana, ...

meghan-markle-naj-bi-za-svoje-storitve-računala-ogromno Odkrito.si

“Meghan Markle je pohlepna!”

ekipa ilek stuhec Ekipa24.si

Kaj je narobe? Slovenci bežijo v tujino! Jih doma...

nu
nu
0 21.05.2017 19:54:22

Dlake pokonci! Do zadnje! Diego Simeone z mikrofonom nagovoril navijače Atletica: Ker prihodnost ...

Trener Atletica je kar neposredno - na zelenici in z mikrofonom v rokah - povedal, kako se je odločil glede prihodnost. In pri tem je malokdo zadržal solze.

Govorilo se je, da bi utegnil oditi, govorilo se je marsikaj. A po zadnji tekmi je Diego Simeone stopil pred navijače in ubesedil nekaj epskega, neverjetnega, edinstvenega. Nekaj, ob čemer se navijači Atletica niso mogli zadržati. Besede odmevajo močno, in ko jih boste prebrali, vam bo jasno, zakaj. Pravzaprav vam bo jasno tudi marsikaj drugega, kajti Argentinec je spregovoril na način, ki ga preprosto ne pomnimo. 

"Govorim vsem, ki vas spoštujem in cenim. Vsem vam, vsem igralcem, vsem, ki so kadarkoli igrali na tej zelenici, vsem prejšnjim trenerjem, vsem sedanjim in nekdanjim funkcionarjem. Vsem, ki ste prispevali k izgradnji tega kluba in ki prispevate k njegovemu ohranjanju. Za vse nas beseda čustva, ki jih čutimo do tega kluba, pomeni veliko, morda celo več kot v kakšnem drugem okolju," je začel Argentinec in nato udaril z vsemi močmi. 

"Obstajajo ekipe z več denarja z več denarja in s kar nekaj lovorikami več, kot jih imamo mi. Toda nikoli ne bodo mogli izenačiti naših čustev, naših občutkov, naše navezanosti. Novinarji me ves čas sprašujejo, ali bo ostal. Odgovor je lahko samo en. Da. In prav tako je samo en lahko odgovor na vprašanje, zakaj bom ostal. Zato, ker ima ta klub prihodnost in ker prihodnost smo mi vsi."

Pa recite, če ste že kdaj slišali ali prebrali kaj takega.  

Značke: atletico, simeone, oblak

Članki iz rubrike