Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
0 24.05.2017 10:06:14

Kitajski Milan očitno misli smrtno resno: 60 milijonov za vročega zvezdnika Reala!

Je bil strah navijačev rdeče-črnih neupravičen in se je novo vodstvo nekdanjega evropskega giganta zelo resno lotilo dela?

Milan kot sedemkratni evropski prvak že nekaj let životari in marsikdo se je bal, da se bo to životarjenje nadaljevalo tudi po prihodu kitajskih lastnikov. Torej, podobno kot pri mestnem tekmecu Interju, ki je vsaj za zdaj s svojimi kitajskimi lastniki šel z dežja pod kap. Toda prvi koraki kažejo povsem drugačno zgodbo, saj se je novo vodstvo Milana zelo resno lotilo dela in se zelo resno pogaja z zelo resnimi okrepitvami. 

Pod streho je že argentinski branilec Mateo Musacchio, ki je za 18 milijonov evrov prišel iz Villarreala, očitno pa je bil 27-letnik zgolj začetek. Predstavniki Milana so že bili v Rimu, kjer ponujajo dobrih 50 milijonov evrov za Keitaja in Biglio, torej najbolj vroča "izdelka" v tej sezoni presenetljivo uspešnih sinje modrih. No, še dlje in še višje pa Milanovi Kitajci merijo v Madridu, od koder želijo odpeljati vročega napadalca Alvara Morato.

Ta dosega zadetke v norem ritmu, a pri Realu vseeno ne dobi toliko priložnosti, kolikor si jo zasluži. V Milanu bi gotovo jo, in kot piše slovita madridska Marca, mu je ideja o prvi violini kitajskega vzpona zelo všeč. Sploh ker je v Italiji že bil, okolje mu odgovarja, zelo uspešen je bil kot posojen nogometaš kraljevega kluba pri Juventusu. Milan torej ima naklonjenost igralca, očitno pa bi se utegnil dogovoriti tudi z Realom.

Kot piše Marca, so rdeče-črni pripravljeni plačati kar 60 milijonov evrov, kar je vsekakor znesek, ki ga od Milana ni pričakoval nihče. Hkrati pa je to tudi znesek, ki bi prepričal beli balet in ki bi utegnil zadostovati za izvedbo tega zelo odmevnega prestopa nogometaša, ki ima za nameček tudi italijansko boljšo polovico. Če bi do prestopa prišlo, pa dvomov o tem, da kitajski Milan misli smrtno resno, ne bi bilo več.  

Značke: morata, milan, real

Članki iz rubrike