nova zemlja Svet24.si

Tedenski horoskop: Zdi se, da je svet okoli nas na...

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

1715284723-172a1604-1715284697347 Necenzurirano

SD želeli rubiti vilo na Levstikovi. Han: ...

ana-petrič Reporter.si

Slovenka leta odpuščena: vrata ji je pokazala ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Olga: Miha si je dovolil to, česar si ne bi smel ...

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

nu
nu
0 02.06.2017 11:12:59

Šokantna Ronaldova napoved: Kaj bo, če slabo odigram finale? Ne boste verjeli! Ko boste stari 90 let ...

Prvi zvezdnik kraljevega kluba je udaril z resnično fascinantnimi izjavami.

V soboto lahko drugič zapored postane evropski klubski prvak, ob tem je seveda tudi aktualni reprezentančni prvak in aktualni lastnik vseh najbolj pomembnih individualnih priznanj. Cristiano Ronaldo je nedvomno prvo ime sobotnega obračuna Reala in Juventusa v Cardiffu, njegova napoved pa prihaja v tipično njegovem slogu. Še več, tokrat je v tem pogledu močno presegel samega sebe. Kar že samo po sebi pove veliko.

"To bo izenačena tekma, na kateri pa mislim, da se bo Real pokazal kot bolj izkušen in močnejši. Seveda bi bila ta zmaga zelo pomembna in bi mi pomenila veliko, a ne moremo trditi, da bi vplivala na mojo podobo. Tudi če doživim poraz, ne bo to spremenilo ničesar. Zapisal sem se že v zgodovino, ne zmaga ne poraz tega ne moreta spremeniti. Že zdaj je jasno, da se me boste, ko boste stari 90 let, vsi zelo dobro spominjali. Tudi tisti, ki ste zdaj najmlajši," je samozavestno dejal Portugalec.

Ko pa so ga vprašali, o možnosti, da bi v Cardiffu odigral slabo, je nadaljeval po svoji poti. "Ne boste verjeli, a v tem trenutku sem pripravljen podpisati, da odigram katastrofalno slabo, ekipa pa zmaga. Ni mi pomembno, kako odigram, pomembno mi je, da moji soigralci dobijo še en naslov. Jaz sem svoje naredil, že od 11. leta se zavedam, da sem nekaj posebnega in da sem boljši od vseh," je treba priznati, da s skromnostjo nima težav.   

Značke: ronaldo, real, juventus, finale

Članki iz rubrike