nova zemlja Svet24.si

Tedenski horoskop: Zdi se, da je svet okoli nas na...

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

bali Necenzurirano

Poslanski turizem: za tri dni v resort na ...

ana-petrič Reporter.si

Slovenka leta odpuščena: vrata ji je pokazala ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Zaključek 1. sezone zaznamovale ...

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

nu
nu
0 02.06.2017 23:03:27

Evforija navijačev Milana! Potrjen velik kup denarja za okrepitve in 30-milijonski talent kot dodatek!

Novi kitajski lastniki padlega sedemkratnega evropskega prvaka očitno mislijo še bolj resno, kot se je zdelo kadarkoli. Hudičevo resno.

Sprva so Kitajci zbujali zelo malo zaupanja, nato so začeli kazati zelo obetavne znake, zdaj pa je vse skupaj eksplodiralo in navijači Milana so se sprehodili od vdanosti v usodo in skeptičnosti do evforičnega upanja. Razumljivega, če vemo, da v zadnjih letih povsem zbledeli velikan operira z neverjento resnimi številkami in imeni.

Zdaj ni več nobenega dvoma o tem, da ima Milan zgolj za letošnje poletje na voljo 150 milijonov evrov samo za okrepitve, kar je za italijanske razmere senzacionalna številka, vsega spoštovanja pa je vredna tudi v evropskem merilu. Še lepše pa je za ta klub to, da prva velika okrepitev ni del tega proračuna.

Kako je to mogoče? Milan je včeraj v svoje vrste pripeljal izjemno nadarjenega 20-letnika Francka Kessieja, veliko odkritje te sezone v dresu Atalante. Novemu vodstvu rdeče-črnih pa je ob odličnih odnosih s klubom iz Bergama uspelo skleniti pogodbo, po kateri bodo 30-milijonov odškodnine plačali šele leta 2019.

Zavidanja vreden kup tako kljub prihodu velike okrepitve v zvezni vrsti ostaja nedotaknjen, novi izvršni direktor Marco Fassone pa ob tem pravi: "Ne morem potrditi številke, a na voljo imamo resnično zajeten proračun, s katerim bo užitek delati. Pripeljemo lahko dva nogometaša najvišjega formata in še nekaj okrepitev."

Milan je za okrepitev napada zelo blizu dogovora z Alvarom Morato, o katerem ni treba izgubljati besed in za katerega bi Realu odštel 60 milijonov. Zvezno vrsto bi rad zaupal izjemnemu motorju Lyona Corentinu Tolissoju, v igri pa je še nekaj imen. Več kot dovolj za sanje in za vrnitev nečesa, kar je evrospkemu nogometu močno manjkalo.      

Značke: milan, kessie, morata

Članki iz rubrike