evropski parlament Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

sumi stanovanje xx Necenzurirano

Omejitev AirBnB brez stanovanjske politike je le ...

zoran jankovic PL Reporter.si

Omrežje velike mestne družine: To so pripadniki ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

nu
nu
0 05.06.2017 10:18:32

Rio Ferdinand ostro po zvezdniku Reala: Sram naj ga bo! Na njegovem mestu otrokom pokojne žene ne bi ...

Nihče ni bil tako neposreden. nihče ni bil tako brutalen. Nihče se ni tako zelo izpostavil kot dolgoletni zvezdnik Manchester Uniteda.

Veliko je bilo mnenj o tem, na kakšen način je Sergio Ramos poskrbel za to, da so sodniki finalne tekme lige prvakov izključili kolumbijskega nogometaša Juventusa Juana Cuadrada. Veliko je bilo mnenj o tem, ali je španski branilec Reala resnično dobil boleč udarec, ali ga je nekoliko odigral, ali pa si ga je celo povsem izmislil in je bilo njegovo pretvarjanje naravnost škandalozno. Nekoč eden najboljših branilcev na svetu Rio Ferdinand ne dvomi.

Še več, izpostavil se je tako zelo, da se bolj ne bi mogel. Pri tem mu je bilo povsem vseeno, v kolikšni meri je Ramos vse skupaj odigral, po njegovem mnenju je bilo nedopustno v vsakem primeru. "Lahko ga je sram. Še več, mora ga biti sram," je poudaril Rio Ferdinand in dodal: "Tega si ne sme privoščiti nihče, kaj šele nogometaš, ki je tako dolgo časa med svetovno elito in s seboj nosi toliko večjo odgovornost. Zanj je to nesprejemljivo, sramotno."

Pri vsem skupaj pa je šel dolgoletni zvezdnik rdečih vragov, v zadnjem času znan tudi kot neutolažljiv žalovalec za tragično umrlo ljubeznijo svojega življenja. "Tudi če bi se lahko veselil naslova, na njegovem mestu ne bi mogel pogledati v oči nikomur. Predvsem ne bi mogel pogledati v oči mojim otrokom, otrokom moje pokojne žene, zaradi katerih moram biti časten človek," je poudaril Ferdinand in osupnil svet.   

Značke: ramos, ferdinand, cuadrado

Članki iz rubrike