klemen boštjančič Svet24.si

Svoboda ima še tretjega podpredsednika, nimajo pa...

433132554_2134136413613298_5685619191041566114_n Svet24.si

Policija prekinila iskanje male Danke v Banjskem ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija portugalska ronaldo 3 Ekipa24.si

Jaaaa!!! Norišnica v Stožicah, Slovenija na ...

Kate in William ganjena ob podpori javnosti Odkrito.si

Kate in William zapuščata London

vinicius Ekipa24.si

Zvezdnik Reala in Brazilije se je zlomil pred ...

nu
nu
0 20.06.2017 08:23:46

Predsednik Reala vendarle spregovoril o Cristianu: Najbolj ga je prizadelo to, da...

Oglasil se je tudi Florentino Perez, stari in novi predsednik Reala, ki je ob izvolitvi novega mandata moral v prvi vrsti odgovarjati na vprašanja o primeru Cristiana Ronalda.

Takoj po novi izvolitvi Florentina Pereza na čelo madridskega Reala je bilo jasno, da bo prvi mož kluba v prvi vrsti moral odgovarjati na vprašanja o najbolj pereči temi v svetu športa: o Cristianu Ronaldu, utaji davkov in njegovi želji po odhodu. "Nisem govoril z Ronaldom, zato vam več ne morem povedati. Tri dni po Cardiffu sem imel veliko dela s kandidaturo za predsednika. V tem obdobju pa želim biti spoštljiv do drugih, saj je trenutno na tekmovanju z reprezentanco. O vsem, kar se je dogajalo, sem bil obveščen iz časopisov. Cristiano je, tako kot vsi, ki imajo pogodbo, član madridskega Reala. Kar se je dogajalo, in prepričan sem o tem, da se je dogajalo nekaj, kar je prizadelo njegovo kredibilnost, nam bo povedal sam. Zdaj želim, da se osredotoči na pokal konfederacij, toda nekaj je čudno."

Perez je priznal, da ni povsem seznanjen s celotno situacijo in da želi celotno zgodbo slišali iz Ronaldovih ust. "Poznam Cristiana in je dober fant, pravi profesionalec. Vse to je zelo čudno. Pogovoril se bom z njim in moral mi bo povedati. Vedno ga bom zaščitil kot osebo. Zagovarjam, da mora vsaj izpolniti svoje davčne obveznosti, toda mislim, da jih je Cristiano tudi želel. videl pa sem, kako je bila novica predstavljena v določenih medijih, vse skupaj me je prizadelo. Dobil sem tudi informacije, da je bil Cristiano najbolj razočaran zato, ker so ga obravnavali kot kriminalca. To je nogometaš, ki je naredil veliko za ta šport, za Real. Moramo biti hvaležni. Nekateri pa so šli predaleč v svojih poskusih, da bi škodovali Realu," je še dodal Perez in razkril, da na klub ni prišla nobena uradna ponudba ne za Ronalda, kot tudi ne za Alvara Morato in Jamesa Rodrigueza.

Članki iz rubrike