Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Srbski igralec Sergej Trifunović Svet24.si

Igralec Sergej Trifunović ponovno v primežu ...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
0 20.06.2017 08:34:24

Lewandowski zapušča Bayern!? Povsem je strt, nisem ga še videl takega! Razlog? Tega ne boste verjeli ...

Se obeta še ena velika prestopna bomba, še eno veliko ugibanje v slogu Cristiano Ronalda?

Vode svetovnega nogometa še vedno vrejo zaradi napovedi portugalskega zvezdnika Reala, da bo zapustil Madrid, zdaj pa je udaril prvi zveznik münchenskega Bayerna Robert Lewandowski. Tudi poljskega napadalca je močno razočaral njegov sedanji klub, v prvi vrsti, pomislite, italijanski trener bavarskega velikana Carlo Ancelotti. Po besedah nogometaševega agenta naj bi bilo razočaranje celo tako hudo, da igralec ne ve, ali ga bo lahko pustil za seboj. 

"Povsem je strt, nikoli ga še nisem videl takega. Trener ga je tako močno razočaral, da si to težko predstavljate," je pojasnil zvesti zastopnik izjemnega poljskega napadalca Maik Barthel  in navedel razlog, ki močno deli nogometno javnost. Nekateri ga imajo za povsem logičnega, spet drugi za skrajno nenavadnega. "V zadnjem krogu je Bayern igral povsem nepomembno tekmo, Ancelotti pa ni naredil nič za to, da bi Robert postal prvi strelec lige."

V zadnjem krogu je Bayern s 4:1 premagal Freiburg, Lewandowski se ni vpisal med strelce, tako da ga je na prvem mestu prehitel napadalec Borussie Pierre-Emerick Aubameyang. "Celotno moštvo je igralo zanj, za Roberta pa nihče. Ne more verjeti, da trener ni z niti eno besedo naročil ekipi, naj se borijo za krono najboljšega strelca, naj pomagajo Robertu. To ga je strlo in dobro mora premisliti, kako naprej," je pojasnil Barthel.

"Resnično je računal na trenerjevo podporo, računal je na njegovo sodelovanje pri doseganju tega pomembnega cilja. Njegov konkurent je dobil povsem nekaj drugega," je še zaključil agent in mnogi so v teh besedah prepoznali spogledovanje z željo zapustiti bavarskega velikana. Predvsem v Španiji, kjer so prepričani, da si Lewandowski želi prestopiti v madridski Real. In to kljub temu, da bo boj za najboljšega strelca tam še precej težji.   

Značke: lewandowski, bayern

Članki iz rubrike