Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
0 20.06.2017 13:52:47

Zlato srce legende Milana: Za navijača v komi prepotoval 700 kilometrov, fantova reakcija osupnila tudi zdravnike (foto)

Reuters
Filippo Inzaghi, legenda italijanskega nogometa, zdaj pa trener Venezie, je spet pokazal, kako veliko srce ima.

Venezii je v zadnji sezoni uspel veliki met z uvrstitvijo v serie B pod taktirko Filippa Inzaghija. Toda nekdanji legendarni nogometaš Milana, ni pokazal le svojega trenerskega znanja, temveč tudi veliko srce.
Ko je namreč po radiu slišal željo očeta 23-letnega fanta, ki boleha za nevrofibromatozo, se je v hipu odzval. Usedel se je v avtomobil in se odpeljal v skoraj 700 kilometrov oddaljeno Foggio, kjer je fantu in očetu izpolnil veliko željo. Za kaj pravzaprav gre? Mladi Angelo je namreč v komi že od novembra, po tem, ko so pri operaciji nastopili zapleti. Toda oče Francu mu je želel pričarati nekaj trenutkov sreče, Inzaghi je že od nekdaj najljubši nogometaš njegovega sina. Čeprav Angelo ne more govoriti, je bilo jasno, da je začutil Pippovo prisotnost. Po licu so mu namreč polzele solze, njegov srčni utrip se je povečal, njegova reakcija je osupnila tako zdravnike kot tudi družino.

inzaghi

Inzaghi pa je navdušil še z eno gesto, oziroma bolje rečeno z darilom: "Želel sem mu prinesti dres Milana, toda imel sem le tistega od Venezie. toda obljubim, da se bom vrnil in mu prinesel klub njegovega ljubljenega kluba. Angelo je prepoznal moj glas in to me je res razveselilo," je povedal priljubljeni Pippo.

Članki iz rubrike