Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

1709556859-172a8714-1709556621461 Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
0 20.06.2017 14:11:19

Šok! Zvezdnik Juventusa oklofutal soigralca med polčasoma finala lige prvakov! Očital mu je, da je ...

V javnost so prišla neverjetna razkritja v zvezi z dogajanjem v Cardiffu.

Kot piše torinska La Stampa, ki se sklicuje na ekskluzivne vire, obstaja zelo dober razlog za to, da se je Juventus po sicer zelo dobrem prvem polčasu finalne tekme lige prvakov na igrišče vrnil kot precej slabša ekipa. Naj spomnimo, po prvem delu igre je bil izid 1:1, nato pa je Real v nadaljevanju dosegel kar tri zadetke in na koncu za svoj drugi zaporedni naslov evropskega prvaka staro damo premagal z visokih 4:1. 

La Stampa odgovorno trdi, da se je med polčasoma na stadionu v valižanski prestolnici pošteno zaiskrilo. Odlični branilec Leonardo Bonucci se je po teh zagotovilih spravil na velikega talenta Paula Dybalo, mu očital rumeni karton v 13. minuti in ga obtožil, da od tedaj umika nogo v vsakem dvoboju, se več ne dotika žoge ter nasploh igra katastrofalno. Ko se je Argentinec branil, mu je po zagotovilih novinarjev torinskega časnika Italijan celo "primazal" eno vzgojno.

To pa še ni vse. Bonucci se je spravil tudi na partnerja v obrambi Andreo Barzaglija. Manj agresivno, a prav tako odločno mu je dejal, da Marcelo na njegovem boku počne, kar želi, pri čemer pa Barzagli soigralcu iz italijanske izbrane vrste ni ostal dolžan. "Kaj se zdaj dereš. Če ti ne bi podstavil noge, Ronaldo ne bi dosegel zadetka in mi bi zdaj vodili," mu je zabrusil, preden je trener Massimiliano Allegri naredil red.  

Značke: juventus, bonucci, real, dybala

Članki iz rubrike